Imprimanta laser Xerox DocuPrint N2125

Share Button imprimanta laser xerox Imprimanta laser Xerox DocuPrint N2125 share small

imprimanta laser Xerox DocuPrint N2125 imprimanta laser xerox Imprimanta laser Xerox DocuPrint N2125 Xerox DocuPrint N2125

Imprimanta laser Xerox DocuPrint N2125

Xerox este o companie de IT cu sediul în Statele Unite ale Americii care produce și comercializează imprimante, copiatoare, scanere și alte produse digitale. Compania americană are vânzări de circa 15,9 miliarde de dolari în fiecare an. Xerox este una dintre cele mai importante firme din industrie, de astfel cuvântul xerox, în sensul de fotocopiator , se folosește chiar și pentru aparate de la alte companii.

Acum că am vorbit puțin despre compania producătoare Xerox, zic să trecem la imprimanta laser Xerox DocuPrint N2125.

Imprimanta laser Xerox DocuPrint N2125 este o imprimantă ideală pentru grupurile mici sau chiar medii de lucru sau pentru uz personal la biroul de acasă.

Xerox DocuPrint N2125 este o imprimantă laser alb negru care oferă un text clar și precis datorită rezoluției de 1200 x 1200 dpi. Chiar și la locurile de muncă mai complexe, care necesită grafice și fotografii, imprimanta oferită de Xerox face față cu brio și cu siguranță va economisi din timpul de lucru. Viteza de printare este una bună și anume de 21 de pagini pe minut. Avem un procesor de 133 MHz și o memorie RAM standard de 32 MB care poate fi extinsă până la 192 MB. Poate fi conectată în rețea datorită portului 10/100Base TX Ethernet.

Imprimanta laser Xerox DocuPrint N2125 vă oferă mai mult decât ați putea obține de la alte imprimante din clasa sa, tocmai de aceea eu vă recomand acest produs. Calitate ridicată la un preț foarte mic.

Imprimanta laser Xerox DocuPrint N2125 poate fi achiziționată de la Suntec Trade SRL

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Calculator Second Hand HP DC7100, Pentium 4, 2.8GHz, 1GB DDR

Calculator Second Hand HP DC7100 Astăzi vom vorbi puțin despre un calculator second hand, un produs nu foarte excelent având...

Închide