Imprimanta matriciala second hand Star LC-15

Share Button imprimanta matriciala Imprimanta matriciala second hand Star LC-15 share small

imprimanta matriciala Star  imprimanta matriciala Imprimanta matriciala second hand Star LC-15 imprimanta matriceala

Imprimanta matriciala second hand Star LC-15

In prezent, imprimantele se impart in trei mari categorii. Prima categorie este reprezentata de imprimantele matriceale, la care imprimarea se face prin impactul acelor capului de imprimare cu o banda de tus. Aceasta metoda de imprimare este folosita pe scara larga in locul unde este necesara obtinerea unei copii a materialului tiparit ( un exemplu: facturile de la magazine). A doua categorie este formata din imprimantele cu jet de cerneala care au la baza proiectia picaturilor infime de cerneala pe hartie, si a treia categorie imprimantele laser.

Acum sa incercam sa intelegem mai bine ce este o imprimanta matriciale. Acest tip de imprimanta este caracterizat de faptul ca imprimarea se produce prin lovirea acestor ace de o banda impregnata cu tus. Calitatea acestui procedeu nu este una foarte ridicata, dar numai aceste imprimante pot fi folosite pentru printuri de hartie autocopiativa sau pe hartii speciale cu mai multe straturi. Calitatea printarii la o astfel de imprimanta depinde in cea mai mare masura de numarul acelor pe care capul de imprimare il are la dispozitie. Exista doua capete de imprimare: cu 9 ace si cu 24 de ace, evident cele cu 24 de ace oferind o calitate mai ridicata.

Probabil cel mai mare dezavantaj al imprimantei de acest gen este zgomotul produs. Chiar daca modelele recente sunt mai silentioase decat modelele mai vechi, eliminarea definitiva a zgomotului nu este posibila deoarece este vorba despre o imprimanta de impact.

Un avantaj al imprimantei matriciale este faptul ca costul de tiparire este de pana la 10 ori mai mic decat in cazul unui alt tip de imprimare.

Imprimantele matriceale sunt impartite in doua grupuri: imprimante matriciale seriala si imprimante matriciale liniare. Diferenta dintre cele doua tipuri de imprimante este faptul ca cea liniara foloseste in loc de capul de scriere niste ciocane de scriere.

In concluzie, aceasta imprimanta matriceala va satisface toate nevoile dumneavoastra daca se incadreaza in domeniul practicat.

Imprimanta matriciala Star LC-15 poate fi achizitionata de la Suntec Trade SRL.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Știre de ultimă oră: Apple va cumpăra căștile Beats by Dre!

O știre de ultimă oră apărută pe internet spune că Apple vrea să cumpere căștile Beats by Dre contra sumei...

Închide