Imprimanta multifunctionala laser Canon FAX-L280 H12204

Share Button imprimanta multifunctionala Imprimanta multifunctionala laser Canon FAX-L280 H12204 share small

imprimanta multifunctionala Canon FAX-L280 imprimanta multifunctionala Imprimanta multifunctionala laser Canon FAX-L280 H12204 Canon FAX L280

Imprimanta multifunctionala laser Canon FAX-L280

Imprimanta multifunctionala laser Canon FAX-L280 este un fax cu laser versatil si o imprimanta care isi gaseste locul intr-un birou unde mediul de lucru este foarte intens. Astfel aceasta imprimanta multifunctionala va va reduce timpul de lucru si va indeplini toate cerintele dumneavoastra.

Canon FAX-L280 dispune de un super G3 (33,6 kbps) care va permite sa trimiteti o pagina in doar 3 secunde, avand astfel una dintre cele mai mari viteze de transmisie analogica de pe piata. Imprimanta are de asemenea propriul motor de imprimare de inalta calitate care este capabil sa imprime la o viteza de 6 ppm si sa ofere o calitate de iesire a imaginii de inalta calitate la 600x600dpi. L 280 poate fi folosita astfel si ca o imprimanta rapida si de incredere. Acest fax cu laser are o memorie extrem de buna de 448 de pagini. Cu o memorie ca aceasta trimiterea documentelor cu pagini multiple in diferite locatii se face foarte usor, iar primirea fax-urilor este sigura si fara probleme.

Canon FAX-L280 ofera si conditii pentru un confort suplimentar, astfel gasim o serie de caracteristici utile, din care amintesc detectare toner, nivel de zgomot redus sau 15 limbi de vorbire pentru LCD. Caracteristica de detectare toner va avertizeaza cand nivelul de toner din cartus se epuizeaza. Acest lucru permite utilizatorilor sa evite situatiile incomode asigurandu-se ca tonerul nu se va termina brusc. La fel o caracteristica importanta este si nivelul de zgomot care permite aparatului sa functioneze eficient si eficace, in acelasi timp, mentinand o prezenta discreta in orice birou. La fel si cele 15 limbi de vorbire pentru LCD permite o mai mare usurinta de utilizare, oferind oamenilor din intreaga Europa posibiitatea de a-si alege propria lor limba de vorbire.  FAX-L280 foloseste cartusul FX3.

Ca si o concluzie, imprimanta Canon FAX-L280 este o imprimanta ideala pentru birou deoarece ofera o performanta mare, reusind sa va satisfaca toate cerintele unei imprimante profesionale.

Imprimanta multifunctionala laser Canon FAX-L280 poate fi achizitionata de la Suntec Trade SRL.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Imprimanta second hand cu Fax Canon i-SENSYS FAX-L160

Imprimanta second hand cu Fax Canon i-SENSYS FAX-L160 Cea mai buna descriere pe care pot sa o fac inca de...

Închide