Imprimanta multifunctionala laser Canon FAX-L360 H12249

Share Button imprimanta multifunctionala laser Imprimanta multifunctionala laser Canon FAX-L360 H12249 share small

imprimanta multifunctionala laser Canon FAX-L360 imprimanta multifunctionala laser Imprimanta multifunctionala laser Canon FAX-L360 H12249 Canon FAX L360

Imprimanta multifunctionala laser Canon FAX-L360

Imprimantele pe care le gasiti pe rafturile magazinelor sau pe site-urile online sunt grupate in trei categorii. Acestea sunt cele mai comune tipuri de imprimante pentru acasa sau pentru birou.

In prima categorie este vorba despre imprimantele cu jet de cerneala. Ele lasa puncte mici de cerneala pe pagina pentru a reproduce textul si imaginile. Imprimantele cu jet de cerneala sunt populare deoarece sunt destul de ieftine, dar sa nu uitam ca adesea sunt mai lente decat imprimantele cu laser.

A doua categorie se refera la imprimantele laser. Acestea utilizeaza toner, o substanta fina, ca o pudra. Imprimantele laser au de obicei compartimente mari pentru hartie si pot imprima mai rapid decat imprimantele cu jet de cerneala.

A treia categorie ar fi imprimantele complete sau all-in-one sau multifunctionale. Ele sunt dispozitive care sunt capabile sa faca orice: pot imprima, pot scana, pot face fotocopii sau trimite faxuri. Avantajatul principal ale acestora este faptul ca sunt convenabile, deoarece sunt trei aparate intr-unul singur.

Astazi vorbim putin despre o imprimanta care le are pe toate. Este vorba despre imprimanta multifunctionala laser Canon FAX-L360. Astfel cu un singur dispozitiv puteti imprima, copia, scana si trimite fax-uri. L360 vine cu o viteza de printare monocrom de 6 pagini pe minut la o rezolutie de 600x600dpi. Viteza de copiere este la fel ca si la printare si anume 6 pagini pe minut la aceeasi rezolutie de 600dpi, putand atinge un numar maxim de 99 de copii. Viteza de transmisie este de 33,6 kbps. Tava de alimentare va permite 350 de coli, un numar considerabil pentru o afacere mica sau chiar medie. Canon Fax-L360 foloseste cartusul negru FX3.

Imprimanta Canon Fax-L360 este o imprimanta ieftine cu caracteristici de inalta calitate care cu siguranta nu va vor dezamagi in momentul in care veti apela la una din functiile sale, printare, copiere, fax, scanare.

Imprimanta multifunctionala laser Canon FAX-L360 poate fi achizitionata de la Suntec Trade SRL.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Imprimanta multifunctionala laser OKI B4540 MFP 251613684

  Imprimanta multifunctionala laser OKI B4540 Ideea de a avea toate functiile principale intr-o singura unitate este convenabila pentru orice...

Închide