Imprimanta multifunctionala laser HP LaserJet Pro M1212nf

Share Button  Imprimanta multifunctionala laser HP LaserJet Pro M1212nf share small

Impriamnta HP Laserjet Pro M1212nf  Imprimanta multifunctionala laser HP LaserJet Pro M1212nf hp laserjet pro m1212nfPozitiv: HP LaserJet Pro M1212nf este un model compact cu laser monocrom MFP care se mandreşte cu un pret atractiv, cu un design compact, instalare si configurare simpla, rapida si viteza de imprimare mare.

Rele: Pentru a atinge pretul sau scazut, HP LaserJet Pro M1212nf a renuntat la cateva caracteristici, inclusiv autoduplexing, Wi-Fi, si o tava de hartie full-size.

Concluzie: HP LaserJet Pro M1212nf este cea mai ieftina imprimanta laser monocrom MFP pentru o firma.

HP LaserJet Pro M1212nf este o imprimanta multifunctionala laser alb-negru entry-level, care face cateva compromisuri in drumul sau spre furnizarea de imprimare, copiere, scanare si fax pentru numai 200 de dolari. Autoduplex pentru imprimare fata-verso si Wi-Fi sunt doua caracteristici care nu fac parte din functionalitatile imprimantei, dar exista o multime de functii utile, inclusiv un alimentator de documente pentru 35 de coli automat (ADF), si a aplicatiei HP Smart Install.

Am constatat, de asemenea viteza de imprimare si de calitatea sunt mai mult decat acceptabile la imprimanta HP LaserJet Pro M1212nf, chiar daca textul nu este la fel de profund si bogat ca si la HP LaserJet Pro P1606dn. Cu pretul sau foarte atractiv, dimensiuni compacte si configurare usoara, M1212nf este o alegere buna ca prima imprimanta multifunctionala laser pentru birourile de acasa si pentru intreprinderile mici.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Citește articolul precedent:
Imprimanta laser Lexmark T644

  Despre Imprimante Imprimantele sunt produse esenţiale pentru companii. Şcolile, Universităţile şi alte insituţii au frecvent nevoie de imprimante. Din cauza...

Închide