Imprimanta second hand cu Fax Canon i-SENSYS FAX-L160

Share Button imprimanta second hand Imprimanta second hand cu Fax Canon i-SENSYS FAX-L160 share small

imprimanta second hand Fax Canon i-SENSYS FAX-L160 imprimanta second hand Imprimanta second hand cu Fax Canon i-SENSYS FAX-L160 Fax Canon i SENSYS FAX L160

Imprimanta second hand cu Fax Canon i-SENSYS FAX-L160

Cea mai buna descriere pe care pot sa o fac inca de la inceput pentru imprimanta second hand Canon i-SENSYS FAX-L160 este „un fax cu laser compact cu imprimare de calitate profesionala”. Incepand de la aceasta premiza trebuie sa fiti constienti ca datorita acestei imprimante elegante veti beneficia de performanta producativa si incredere. Canon i-SENSYS FAX-L160 este ideala pentru intreprinderile mici sau chiar si medii, deoarece ea poate fi folosita si ca o imprimanta laser profesionala.

Tehnologia Our Ultra High Quality asigura ca toate detaliile sa iasa perfect la trimiterea documentelor care contin diagrame, fotografii sau text. Avem o viteza de printare monocrom de 14 pagini pe minut la o rezolutie de 600x600dpi. Viteza de copiere monocrom este de 12 cpm la o rezolutie de 300x300dpi. Viteza de scanare este 3,5 secunde / pagina, iar viteza de transmisie este de 33,6kbps. Toate aceste caracteristici fac ca imprimanta Canon i-SENSYS FAX-L160 sa se integreze in categoria produselor profesionale care pot dezvolta o afacere minimalizand timpul de lucru si crescand productivitatea. Din pacate, duplex-ul nu este inclus la imprimanta astfel daca doriti sa printati fata-verso va trebui sa va cumparati produsul suparat.

Imprimanta Canon i-SENSYS FAX-L160 foloseste cartusele FX10, Q2612, Q2612A.

Acest fax compact si elegant cu laser asigura productivitate,  incredere si performanta pentru a satisface toate nevoile de zi cu zi cu usurinta si eficienta  atat pentru biroul personal de acasa sau pentru biroul de la locul de munca.

Imprimanta cu Fax Canon i-SENSYS FAX-L160 poate fi achizitionata de la Suntec.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Imprimanta cu jet second hand HP DeskJet 3520 C8994A

Imprimanta cu jet second hand HP DeskJet 3520 Primul lucru pe care il puteti observa la HP DeskJet 3520 este...

Închide