Imprimanta second hand HP LaserJet 4200n

Share Button imprimanta second hand hp Imprimanta second hand HP LaserJet 4200n share small

Imprimanta second hand HP LaserJet 4200n imprimanta second hand hp Imprimanta second hand HP LaserJet 4200n hp4200n

Imprimanta second hand HP LaserJet 4200n

Satisfaceți-vă toate necesitățile de imprimare a unui grup de lucru sau mic departament cu imprimanta HPLaserJet 4200n, De ce să alegeți această imprimantă? Cu HP 4200 dispuneți de performanță și înaltă calitate a imprimării în mod constant. Inteligentă, versatilă și fiabilă, această imprimantă monocrom oferă o multitudine de caracteristici și este concepută pentru a fi ușor de utilizat și de administrat.

Economisiți timp și îmbunătățiți productivitatea cu o viteză de imprimare de până la 33 ppm. Imprimați documente mai complexe mult mai repede cu un procesor de 300MHz și memorie standard de 64 MB RAM la o calitate superioară de 1200 dpi. Un plus al imprimante este faptul că poate fi conectată la rețea. Imprimanta HP LaserJet 4200 foloseste cartusul HP 38A (Q1338A, Q1338D).

Imprimanta second hand HP LaserJet 4200 este o imprimantă versatilă, de înaltă performanță care oferă o imprimare clară. Având numeroase accesorii de manevrare a hârtiei, această imprimantă poate fi personalizată pentru orice birou.

Dacă ar fi să aduc un minus al imprimantei este faptul că nu oferă suport USB, nefiind aceasta o mare problemă deoarece există alte opțiuni de conectare. În schimb dacă e să mă gândesc la rapiditatea și calitatea imprimărilor, HP 4200 merită toată investiția dumneavoastră, la finalul lucrărilor fiind cu siguranță mulțumiți de rezultat.

Imprimanta HP LaserJet 4200n poate fi achiziționată de la Suntec Trade SRL.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Citește articolul precedent:
Imagine cu primul aparat foto al companiei Canon

In 1934, Canon prezenta primul aparat foto al companiei, denumit Kwanon Camera și reprezenta încercarea producătorilor de a propune o...

Închide