Imprimanta second hand HP Laserjet 4350dtn

Share Button imprimanta second hand Imprimanta second hand HP Laserjet 4350dtn share small

 imprimanta second hand HP LaserJet 4350 2 imprimanta second hand Imprimanta second hand HP Laserjet 4350dtn HP LaserJet 4350 2

Imprimanta second hand HP Laserjet 4350dtn

Daca aveti nevoie de un dispozitiv  care sa tina pasul cu afacerea dumneavoastra, o imprimanta laser pentru un grup de lucru este o alegere evidenta. Conceput pentru a primi comenzi de imprimare de la mai multe statii de lucru, aceste sisteme au procesoare mai rapide, mai multa memorie, si motoare de imprimare care sunt capabile sa scoata mai mult de 20 de pagini pe minut. Aceste imprimante sunt mai mult decat o imprimanta laser cu caracter personal, au caracteristici specifice unui grup de lucru, cum ar fi imprimarea in retea, cartuse toner de mare capacitate, etc.

Imprimanta second hand HP LaserJet 4350DTN este o imprimanta laser monocrom cu o viteza de imprimare de pana la 52 ppm. Comparativ cu alte imprimante destinate pentru un grup de lucru din gama imprimantelor laser monocrom de pe piata, este mult mai ieftina si mai fiabila. Acest aparat imprima la o rezolutie de 1200 dpi.

Haideti sa vedem cateva avantaje. HP 4350DTN Imprimă la viteza de pana la 52 ppm, care este oarecum mai rapid decat majoritatea imprimantelor laser. Aceasta imprimanta laser are doua tavi de hartie cu o capacitate totala de 3100 coli, care este mai mult decat alte imprimante laser similare la un pret apropiat. Portul Ethernet permite ca acesta sa fie conectata la retea, fara sa fie legata la o unitate server. Este de asemenea, relativ usoara, cu o greutate de doar 25 kg. Este capabila de imprimare fata-verso, sau altfel spus avem parte de un duplex. Procesorul de 460 MHz permite imprimantei sa imprime un document complex mult mai repede, accelerand astfel viteza de imprimare.

Recomandare: O imprimanta laser monocrom pentru un grup de lucru, potrivit pentru un volum mare de imprimare.

Raport pret calitate: Caracteristicile acestei imprimante laser sunt in concordanta cu pretul acestuia, la care se adauga aproape cel mai mic pret per pagina din care rezulta un foarte bun raport pret calitate.

Imprimanta second hand laser HP LaserJet 4350DTN poate fi achizitionata de la Suntec Trade SRL.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Citește articolul precedent:
Imprimanta multifunctionala HP PSC 1417 AiO Q7295A

Imprimanta multifunctionala HP PSC 1417 Hewlett-Packard, cunoscuta si ca HP, este o companie de IT cu sediul in Palo Alto,...

Închide