La ce se refera termenul de produse “outlet” ?

Share Button  La ce se refera termenul de produse “outlet” ? share small

logo  La ce se refera termenul de produse “outlet” ? logo

Ce inseamna produse outlet?

Potrivit definitiei, termenul „outlet” desemneaza acele magazine in care se vand soldurile ramase pe stoc la producatori inainte de lansarea noilor game de produse la preturi mult mai mici. Aceste produse fie sunt noi noute fie foarte putin folosite. Produsele outlet sunt produse performante, noi sau produse de test din showroom, fiind ultimele modele aparute. Majoritatea produselor provin din suprastocuri si beneficiaza de garantie 12 luni, oferita de catre suntec.ro prin propriul service.

In Europa, acest fenomen al centrelor comerciale de tip outlet este unul extins si a devenit o obisnuinta. In Romania, desi piata centrelor comerciale a cunoscut o dezvoltare foarte accelerata in ultimii ani, conceptul de outlet abia incepe sa prinda contur in mintea consumatorului, desi pretul este in continuare un element care are o mare pondere in decizia de cumparare.

La achizitia unui produs outlet veti economisi aproximativ 20% fata de pretul pietei. In alte cazuri veti economisi chiar mult mai mult de atat (pretul aceluiasi produs din aceeasi gama si aceeasi marca).

Magazinul nostru online www.suntec.ro este un magazin / depozit de tip outlet si se adreseaza atat revanzatorilor cat si clientilor, persoane fizice sau juridice.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Un nou Google Translate

Compania Google dezvolta un nou sistem de traducere in timp real a conversatiilor, un sistem mai precis decat cel actual...

Închide