Laptop Dell Latitude D420 Core Solo U1300

Share Button  Laptop Dell Latitude D420 Core Solo U1300 share small

Laptop Dell Latitude D420 Core Solo U1300  Laptop Dell Latitude D420 Core Solo U1300 Laptop Dell Latitude D420 Core Solo U1300

Cine este şi cu ce se ocupă compania Dell?

Dell Inc. este o companie care are sediul în Round Rock, Texas şi care dezvoltă, produce, vinde şi oferă suport pentru calculatoarele personale şi a altor produse care sunt legate de calculator.

În prezent Dell se ocupă cu vanzarea calculatoarelor personale, serverelor, dispozitivelor de stocare de date, switch-uri de reţea, software, periferice calculator şi televizoare.

Descriere Laptop Dell Latitude D420:

Suntec Trade Oradea va pune la dispozitie un laptop marca Dell care dispune de un procesor Core Solo de 1.06 GHz., memorie RAM de 1 GB DDR2 si un hard disk de 60 GB.

Care sunt avantajele unui laptop second-hand?

Marele avantaj al unui laptop second-hand este bineinteles pretul foarte scazut. Un alt avantaj ar fi ca laptop-urile second-hand sunt usor de gasit pe internet sau direct de la producator, furnizor sau agent.

Dispozitivele second-hand sunt mai usoare si mai ieftine de intretinut. De multe ori aceste dispozitive vor deveni populare deoarece dealerii de laptop-uri second-hand vor promova aceste produse datorita pretului lor si datorita fiabilitatii lor.

Laptop Dell Latitude D420 Core Solo U1300 poate fi achizitionat de la Suntec Trade SRL.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Lista completa cu cele 23 de jocuri disponibile pe xBox One

Microsoft a anuntat cele 23 de jocuri care vor disponibile pe noua consola xBox One. Aceasta lista cuprinde urmatoarele jocuri:...

Închide