Laptop Fujitsu Siemens Esprimo U9210 Core2Duo P8400

Share Button  Laptop Fujitsu Siemens Esprimo U9210 Core2Duo P8400 share small

esprimo u9210  Laptop Fujitsu Siemens Esprimo U9210 Core2Duo P8400 esprimo u9210

Care sunt avantajele unui laptop in afaceri?

Un laptop pentru utilizatorii de business, avand un dispozitiv portabil facilitează nu doar munca de acasă ci şi cea de pe drum sau din deplăsari, şi de asemenea, face munca departamentului să fie mai uşoară, deoarece reduce întrebările cu privire la modul în care sunt conectate monitorul, mouse-ul şi tastatura şi foarte important este că reduce factura de energie electrică a unei companii.

Descriere Laptop Fujitsu Siemens Esprimo U9210:

Laptop-ul U9210 este un dispozitiv foarte solid, cu un capac de magneziu gri inchis, care face o treabă excelentă pentru protejarea ecranului. Deasupra tastaturii veţi găsi un buton de alimentare, iar la dreapta una dintre cele mai interesante caracteristici Esprimo şi anume 5 butoane pentru aplicaţii. Primul buton (de la stanga la dreapta) blochează staţia de lucru, o idee foarte bună atunci cand trebuie să plecaţi urgent de la birou. Al doilea este un buton de „mobilitate” care vă oferă acces la o întreagă gamă de setari, inclusiv de control ventilator, luminozitatea ecranului, volumul, moduri de prezentare şi setări de energie. Acesta este lucru pe care fiecare notebook aflat pe piaţă ar trebui să-l ofere, o simplă modalitate de a controla tot ce este important, iar Fujitsu Siemens merită felicitari pentru acest aspect.

Specificaţii:

• Producător: Fujitsu

• Procesor: 2.26 GHz Core2Duo

• Memorie RAM: 2 GB DDR2

• Capacitate Hard-disk: 320 GB

• CD-RW / DVD-ROM Combo

Laptop-ul Esprimo U9210 este creat în special pentru călătorii de afaceri. Oferă un modul integrat 3G pentru a avea acces la internet oriunde vă aflaţi, şi are o viaţă a bateriei excelenta de pană la 5 ore.

Laptop Fujitsu Siemens Esprimo U9210 Core2Duo P8400 poate fi achiziţionat de la Suntec Trade SRL.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Ţara care a ajutat ca Apple să devină cea mai profitabilă firmă din IT

Giganta firmă americană Apple a fost criticată într-o comisie a Senatului că practică un sistem contabil complex. Strategia companiei: canalizează...

Închide