Laptop HP Compaq nc4010 Pentium M

Share Button  Laptop HP Compaq nc4010 Pentium M share small

Laptop HP Compaq nc4010  Laptop HP Compaq nc4010 Pentium M Laptop HP Compaq nc4010

Descriere:

HP Compaq nc4010 este un sistem personalizat notebook portabil care poate fi achiziţionat prin intermediul site-ului nostru. Suntec Trade vă pune la dispoziţie un laptop HP cu un procesor de 1.6 GHz, o memorie RAM de 512 mb DDR şi un hard disk cu o capacitate de 60 GB.

Acest laptop este orientat spre clienţii care se ocupă cu afaceri, astfel încat nivelul de caracteristici este mai mare decat ceea ce se găseşte pe majoritatea dispozitivelor portabile. El aduce performanţe foarte mari, dar nu vă va fi un “prieten” de nădejde la drumuri lungi din cauza duratei scurte de viaţă a bateriei.

Avantaje:

–     Performanţă solidă

–     Tastatură confortabilă

–     Configurabil

Dezavantaje:

–     Durata de viaţă a bateriei scăzută

Care sunt avantajele unui laptop second-hand?

Marele avantaj al unui laptop second-hand este bineînţeles preţul foarte scăzut. Un alt avantaj ar fi că laptop-urile second-hand sunt uşor de găsit pe internet sau direct de la producător, furnizor sau agent.

Dispozitivele second-hand sunt mai uşoare şi mai ieftine de întreţinut. De multe ori aceste dispozitive vor deveni populare deoarece dealerii de laptop-uri second-hand vor promova aceste produse datorită preţului lor şi datorită fiabilităţii lor.

Ca şi o concluzie, dacă vă doriţi să călătoriţi, ceva elegant şi portabil este cu siguranţă soluţia dumneavoastră preferată. În ciuda bateriei cu durată de viaţă scăzută, acest laptop vă va satisface nevoile şi cu siguranţă veţi fi mulţumit de el.

Laptop HP Compaq nc4010 Pentium M poate fi achiziţionat de la Suntec Trade SRL.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
O noua achizitie Yahoo – IQ Engines

De cand compania Yahoo a fost preluata de Marissa Mayer, aceasta se afla intr-o continua serie de achizitii. Ultima achizitie...

Închide