Laptop Lenovo ThinkPad T61p

Share Button  Laptop Lenovo ThinkPad T61p share small

Laptop Lenovo ThinkPad T61p  Laptop Lenovo ThinkPad T61p Laptop Lenovo ThinkPad T61p

Descriere:

Magazinul nostru online vă pune la dispoziţie un laptop Lenovo care dispune de un ecran de 15.4 inch, un procesor Core 2 Duo de 2.5 GHz, o memorie RAM de 2 GB DDR2, un hard disk cu o capacitate de 100 GB şi un DVD-RW.

Avantaje:

–      Performanţă puternică într-o formă portabilă

–      Componente de calitate înaltă

–      802.11n Wi-fi pentru transfer rapid fără fir

Ce este un laptop?

Un laptop este un calculator electronic portabil atat de mic incat poate fi luat cu sine şi folosit peste tot: acasă, la birou, la şcoală, pe tren, la restaurant, etc.

Un mare beneficiu al laptop-urilor second-hand este faptul că multe dintre aceste dispozitive vor deveni mai uşoare şi mai ieftinte de întreţinut. Laptop-urile second-hand devin adesea dispozitive populare deoarece dealerii de laptop-uri  second-hand vor promova aceste produse datorită preţului lor şi datorită fiabilităţii lor.

Cum să găsiţi cele mai bune laptop-uri second-hand?

Cumpărarea unui laptop second-hand poate fi o decizie importantă pentru dumneavoastră. Este foarte important să vă alegeţi o firmă cu renume şi un dealer care să vă ajute să găsiţi laptop-ul second-hand care vi se potriveşte nevoilor şi bugetului dumneavoastră. Pentru a evita furnizorii care vînd produse slabe sau care dau ţepe noi vă recomandăm să căutaţi pe internet detalii şi comentarii despre distribuitorul pe care vreţi să îl alegeţi.

ThinkPad T61p oferă performanţe ridicate la un preţ accesibil.

Laptop Lenovo ThinkPad T61p poate fi achiziţionat de la Suntec Trade SRL.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Microsoft a achizitionat Nokia

În cele din urmă s-a întamplat. Au existat mai multe zvonuri de-a lungul timpului conform cărora Microsoft doreşte să achiziţioneze...

Închide