LG G3 s-a lansat oficial. Ecran superb și cameră foto îmbunătățită. Specificații

Share Button  LG G3 s-a lansat oficial. Ecran superb și cameră foto îmbunătățită. Specificații share small

LG G3  LG G3 s-a lansat oficial. Ecran superb și cameră foto îmbunătățită. Specificații LG G3

Noul vârf de gamă al companiei aflate în prezent pe locul 3 în topul producătorilor de smartphone-uri a fost lansat.

LG G3 vine cu un ecran superb de 5,5 inch True HD-IPS+ la rezoluția de 2560×1440 pixeli la o densitate de 534 pixeli pe inch. Noul smartphone dispune de un cip Snapdragon 801 cu procesor quad-core Krait 400 la 2,5 GHz, procesor grafic Adreno 330 și 2 GB de RAM pentru varianta de 16 GB și 3 GB RAM pentru cea de 32 GB. LG G3 dispune de slot pentru card microSD de până la 128 MB, Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 ac, IR și NFC.

Camera principală a noului smartphone este de 13 MP cu stabilizare optică a imaginii. Aceasta vine cu un blitz și un laser special care face ca autofocalizarea să se facă mai rapid, astfel LG G3 poate să focalizeze in 276ms. Îmbunătățiri s-au adus de asemenea și la camera foto secundară, care are 2 MP. Aceasta este bună pentru selfie-uri deoarece are un unghi de 77 grade.

LG G3 culori  LG G3 s-a lansat oficial. Ecran superb și cameră foto îmbunătățită. Specificații LG G3 culori

LG G3 folosește sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat. Amintim SmartNotice care îți spune dacă plouă afară, îți poate șterge automat aplicațiile care nu le-ai folosit de ani de zile sau poate să treacă pe Wi-Fi când ajungi acasă sau la birou.

Bateria lui este detașabilă și are 3000 mAh. Noul smartphone are o carcasă dintr-un policarbonat făcut să arate ca un metal. Telefonul este rezistent la zgârâituri, însă nu și la apă. G3 cântărește 150 grame și are dimensiunile 146,3 x 74,6 x 8,9 mm, fiind compact pentru un telefon cu ecran de 5,5”.

LG G3 se va lansa în Coreea de Sud, urmând să ajungă în Europa în luna iunie. Prețul este încă necunoscut.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Cine este inventatorul parolelor pentru calculator și ce spune acum despre ele?

Fernando Corbato, acesta este numele omului care a inventat parola pentru calculator. Cine este mai exact el? Fernando Corbato este...

Închide