Limitator de consum de energie electrică Norgo Energy Meter

Share Button  Limitator de consum de energie electrică Norgo Energy Meter share small

Limitator de curent  Limitator de consum de energie electrică Norgo Energy Meter Limitator de curent

Descriere:

Norgo Energy Meter este un produs proiectat și dezvoltat în Danemarca. Scopul principal al acestui dispozitiv este acela de a limita consumul de energie electrică și în același timp de reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră. Prin utilizarea acestui dispozitiv, puteți economisi până la 20%.

Este foarte important să înțelegeți că Norgo Energy Meter este doar un simplu instrument, iar totul depinde doar de dumneavoastră. Tot ce trebuie să faceți este să mențineți valorile de pe ecran cât mai mici, iar prin acest lucru veți economisi cifre de pe factura de energie electrică, respectiv bani, precum și reducerea emisiilor de CO2.

Un mare plus al acestui produs este usurința lui de utilizare. Fiind dotat cu senzor de energie și transmisie wireless, Norgo Energy Meter trebuie doar apropiat de dispozitivele consumatoare de energie electrică și rezultatele vor fi afișate automat.

Norgo Energy Meter este alcătuit dintr-o unitate de afișare – care este un receptor wireless, un transmițător wireless și un senzor.

Acest produs nou este unul inovativ și bine venit în casa fiecărei persoane. Faptul că puteți obține informațiile necesare în timp real despre ultimele ore, zile, săptămâni și luni în grafic și în numere, fac ca Norgo Energy Meter să fie un dispozitiv absolut necesar pentru economisirea banilor. Dacă veți fi atenți la consumul de energie de la birou, bucătărie, cameră de dormit sau orice alt loc în care vă petreceți timpul cu familia, cu siguranță veti vedea beneficii în plățile de pe facturile electrice și veți reduce emisiile de CO2.

Limitatorul de consum de energie electrică Norgo Energy Meter poate fi achiziționat de la Suntec Trade SRL.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Imprimanta laser HP Laserjet 4000 C4118A

Suntec va ofera o noua super promotie. Imprimanta HP LaserJet 4000 la pretul de 85 Lei.  Imprimanta laser HP LaserJet...

Închide