Lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare inainte de a-ti cumpara o imprimanta multifunctionala

Share Button  Lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare inainte de a-ti cumpara o imprimanta multifunctionala share small

multifunctional-printer  Lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare inainte de a-ti cumpara o imprimanta multifunctionala multifunctional printer

Dacă sunteţi în căutarea unei imprimante multifuncţionale pentru birou trebuie să ştiţi că ele sunt un instrument ideal pentru orice tip de birou şi sunt foarte utile datorită faptului că ele sunt imprimante all-in-one, fax, scanner şi copiator într-un singur dispozitiv lăsîndu-vă cu mai puţină dezordine şi cu mai mult profesionalism.

Mai jos am să vă arat cîteva lucruri de care trebuie să ţineţi cont înainte de a vă cumpăra o imprimantă multifuncţională:

Viteza – Viteza imprimantei este un lucru foarte important.

DPI – Înainte de a vă cumpăra o imprimantă multifuncţională verificaţi ratingul DPI. Dacă acest rating este mare atunci aveţi posibilitatea de a face imagini de calitate mai bună atunci cînd imprimaţi. E la fel ca şi rezoluţia la televizor şi anume cu cît rezoluţia este mai mare cu atît calitatea imaginii este şi ea mai mare.

Memorie – Imprimanta are o memorie mai bună cu cît investiţi mai mult. Birourile de acasă ar trebui să aibe în jurul valorii de 8 mb.

Testare – Cel mai bun lucru pe care îl puteţi face înainte de a vă cumpăra o imprimantă multifuncţională este să o testaţi înainte de cumpărare.

Producatorul – Compania de la care doriţi să cumpăraţi imprimanta multifuncţională asiguraţi-vă că este de renume şi că au cumpărat şi alţi clienţi produse de la această firmă şi au fost multumiţi de rezultat.

Trebuie să mai luaţi în calcul unele aspecte ca şi conectivitatea, formatele de hîrtie suportate sau dacă imprimanta are un card reader integrat sau un port USB. Este indicat de asemenea ca imprimanta să conţină un port USB în plus, care să vă ajute la conectarea camerei foto digitale şi la printarea pozelor de pe camera foto fără a fi descărcate pe desktop.

Nu evitaţi să luaţi un dispozitiv care are funcţii complexe deoarece acestea s-ar putea să vă fie foarte utile.

Acestea sunt doar cîteva lucruri pe care trebuie să le luaţi în considerare înainte de a cumpăra o imprimantă multifuncţională. Sper ca aceste lucruri să vă fie de folos.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Imprimante cu suport USB

Daca vă cumpăraţi un calculator în ziua de astăzi este aproape imposibil să nu aibe port USB. Aceste porturi vă...

Închide