Microsoft a achizitionat Nokia

Share Button  Microsoft a achizitionat Nokia share small

Nokia  Microsoft a achizitionat Nokia Nokia

În cele din urmă s-a întamplat. Au existat mai multe zvonuri de-a lungul timpului conform cărora Microsoft doreşte să achiziţioneze Nokia. Ei bine, aceste zvonuri s-au adeverit.

Microsoft va achiziţiona Nokia contra sumei de 5.44 miliarde de euro.

Unul dintre oficialii Nokia a declarat: “Pentru Nokia, acesta este un moment important de reinventare, iar din punct de vedere al puterii financiare, acum putem să începem un nou capitol”.

La randul său, un oficial Microsoft a declarat: ”Pentru Microsoft, tranzacţia este cheia unui nou pas spre transformarea companiei în una de dispozitive şi servicii”.

Din punctul meu de vedere, compania într-adevăr avea nevoie de o schimbare, dar nu ştiu dacă Microsoft va reuşi să o “resusciteze”. Dacă stau să mă gandesc, acum caţiva ani nu mă gandeam că Nokia ar putea pierde atat de mult din notorietate, mai ales că aproape toată lumea folosea telefoane Nokia. Se pare că nu au reuşit să ţină pasul cu tehnologia sau mai degrabă să fie ea firma inovatoare şi în aceşti ani.

Credeţi că mai are vreo şansă Nokia să ajungă în top?

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Samsung a lansat la Berlin primul Smartwatch – Galaxy Gear

Samsung a lansat ieri la Berlin Smaerwatch-ul Galaxy Gear. Acest dispozitiv este asemănător cu un ceas de mană, dar dispune...

Închide