Mouse-ul care plutește în aer lângă calculator

Share Button  Mouse-ul care plutește în aer lângă calculator share small

mouse bat  Mouse-ul care plutește în aer lângă calculator mouse bat

Vadim Kibardin, un bărbat care deține un studio de producție în Praga și considerat unul dintre oamenii care vor schimba lumea în viitor, a creat un mouse care levitează lângă pc. Gadgetul se numește BAT și este gândit în principal pentru a evita accidentele produse de folosirea mouse-ului în exces.

Care este conceptul acestui mouse?

Conceptul lui BAT se bazează pe un câmp magnetic între mousepad și mouse, el levitând la o înălțime de 40 de milimetri atunci când nu este folosit, iar atunci când este atins el levitează la o înălțime de 10 milimetri.

Produsul este în vizorul marilor companii, iar deși încă se află doar în faza de testare este foarte probabil să îl vedem în viitorul apropiat și la vânzare pe rafturile din magazinele specializate în domeniu.

Fiind un pasionat de tehnologie, și eu sunt de părere că acest mouse poate fi un produs de viitor. Arată profesionist și inovator. Voi ați folosi un asemenea mouse?

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Cartus imprimanta HP C8766EE (HP 343)

  Cartus imprimanta HP: Magazinul online Suntec vă pune la dispoziție un cartuș pentru imprimantele HP care oferă culori bogate,...

Închide