Noua aplicatie care transforma iPad-ul tau intr-un scaner, copiator si fax

Share Button  Noua aplicatie care transforma iPad-ul tau intr-un scaner, copiator si fax share small

gallery2_2256  Noua aplicatie care transforma iPad-ul tau intr-un scaner, copiator si fax gallery2 2256

Cu lucruri din ce în ce mai digitale în aceste zile, necesitatea pentru lucruri cum ar fi imprimante, scanere şi copiatoare este în scădere. Cu toate acestea, există încă momente cînd aveţi mare nevoie de a utiliza una sau mai multe dintre aceste dispozitive. Problema este că aceste lucruri sunt destul de scumpe. Din fericire, există o aplicaţie nouă pentru iPad care este mult mai ieftină decît dacă veţi cumpăra unul dintre aceste dispozitive şi vă oferă aceleaşi beneficii.

Aplicaţia Scanner Pro se vinde pentru 7 dolari şi utilizează iPad-ul sau iPhone-ul pentru a face o imagine de înaltă calitate a documentelor şi alte lucruri. Fireşte, ecranul mai mare al iPad-ului face ca lucrurile să fie mai uşoare. O dată ce aţi făcut imaginea documentului îl puteţi trimite prin Evernote, DropBox, Google Docs, etc. pentru păstrare. Documentul scanat poate fi apoi tipărit la orice imprimantă care acceptă Air Print care transformă iPad-ul sau iPhone-ul într-un portabil ieftin de imprimantă / copiator.

În plus, documentele pot fi trimise direct la orice calculator prin intermediul reţelei WiFi, ceea ce face ca obţinerea PDF-urilor într-un calculator să se facă mai rapid şi mai simplu. Aveţi posibilitatea să introduceţi manual destinatarul faxului sau puteţi alege unul dintr-o listă de contacte şi apoi se poate trimite în cîteva secunde după operaţiunea de plată.

Fiecare pagină este în mod clar marcată pe document şi poate fi mutată cu uşurinţă prin atingere, care este o caracteristică importantă, deoarece vă ofera un mod frumos de a limita o copie / fax numai la unele dintre paginile scanate, dacă este nevoie.

Aplicaţia în sine poate salva paginile ca imagini JPEG sau documente PDF şi permite să deschidă imaginea scanată într-o aplicaţie adecvată pentru manipularea tipului de document selectat direct din ProScanner.

Dacă aveţi nevoie ocazional de scanat, copiat sau fax şi nu simţiţi nevoia de a avea un copiator real, aplicaţia ScannerPro este cu siguranţă ceea ce aveţi nevoie.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
xPrintServer de la Lantonix va permite sa imprimati direct de pe iPad sau iPhone

Ce se întîmplă de obicei cu un dispozitiv plug-n play este că îl introduceţi în priză, nu va merge, vă...

Închide