Noul Apple MacBook: O experienta unica si completa!

Share Button  Noul Apple MacBook: O experienta unica si completa! share small

noul apple macbook  Noul Apple MacBook: O experienta unica si completa! noul apple macbook

Noul Apple MacBook

Mai usor, mai subtire si mai bun

Noul MacBook lansat de Apple este cel mai usor si mai compact notebook Mac de pana acum. Fiecare element a fost prelucrat in asa fel incat, nu doar ca laptopul sa fie mai usor si mai subtire, ci si mai bun. Conform celor de la Apple, acest MacBook reprezinta viitorul din domeniul notebook-urilor.

O experienta vizuala indrazneata

Noul notebook are o grosime de 13,1 mm, o greutate de 0,92 kg. si un ecran de 12 inch. Cei peste 3 milioane de pixeli ai ecranului redau fiecare litera extrem de clar. Creat pentru a oferi o experienta vizuala indrazneata intr-un design cat se poate de profesional, ecranul noului notebook ofera detalii bogate si culori vii.

Tastatura confortabila, precisa si sensibila

Pentru o experienta excelenta de utilizare a unui notebook este nevoie de o tastatura confortabila, prin urmare Apple a regandit felul in care este proiectata si fabricata. Prin urmare, pentru creearea noii tastaturi s-a reimaginat fiecare tasta si mecanismul ei de functionare, fiind mai confortabila, precisa si sensibila. Trackpadul este proiectat astfel incat sa ofere un click sensibil si uniform, indiferent de locul unde apesi.

noul apple macbook 2  Noul Apple MacBook: O experienta unica si completa! noul apple macbook 2

Adaptat unei lume wireless

Apple MacBook este complet adaptat unei lumi wireless, prin urmare acesta foloseste la maximum cea mai noua tehnologie wireless Wi-Fi si Bluetooth. Indiferent de locul in care te afli, te poti conecta la internet, poti transfera fisiere, asculta muzica, etc.

Noul USB-C ofera incarcare, transfer rapid de date USB 3 si iesire video, totul intr-un singur port.

Procesor Intel Core M

Noul MacBook dispune de un processor Intel Core M (a-5-a generatie). Placa de baza unde este montat procesorul a fost reproiectat complet pentru a cuprinde toata performanta necesara intr-un spatiu cat mai mic posibil.

Autonomie de pana la 9 ore

Bateria dezvoltat de Apple este conceputa pentru a valorifica fiecare milimetru de spatiu disponibil, rezultatul fiind o baterie etajata si conturata. Autonomia notebook-ului este de pana la 9 ore.

Sistem de operare OS X si aplicatii incorporate

Sistemul de operare OS X este proiectat pentru a valorifica la maximum capabilitatile oferite de hardware. De asemenea, Apple aduce si aplicatii incorporate, ideale pentru activitatile de zi cu zi, precum navigare web, trimite e-mailuri, mesaje, organizare calendar, etc.

noul apple macbook 3  Noul Apple MacBook: O experienta unica si completa! noul apple macbook 3

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Laptop HP ProBook 6360b WY546AV

Laptop HP ProBook 6360b WY546AV Linia de laptopuri ProBook produsa de Hewlett-Packard are ca principala destinatie mediul de afaceri, prin...

Închide