Noul CEO Microsoft este indianul Satya Nadella

Share Button  Noul CEO Microsoft este indianul Satya Nadella share small

Microsoft  Noul CEO Microsoft este indianul Satya Nadella Satya Nadella

Microsoft a luat o decizie finală în căutarea noului CEO al companiei. Este vorba despre indianul Satya Nadella care îi va lua locul lui Steve Ballmer.

Satya Nadella lucrează în cadrul companiei din anul 1992. “Este o onoare pentru mine să conduc această companie. Am avut succese mărețe și suntem dornici să realizăm mai mult. Aceasta este o perioadă critică pentru industrie și pentru Microsoft, iar nouă ne revine rolul de a ne asigura că giganta companie prosperă pe segmentul mobile și cloud” a declarat acesta.

În timp ce Nadella a fost numit drept CEO al Microsoft, Bill Gates a cedat locul său de consilier pe domeniul tehnologic.

Totuși, cine este Satya Nadella?

Satya Nadella s-a născut în India în anul 1969 și a studiat Inginerie Electrică la Universitatea Mangalore înainte de a se muta în Statele Unite pentru a-și continua studiile la Universitatea din Wisconsin – Milwaukee. El a lucrat inițial la Sun Microsystems înainte de a obține un post la divizia de online a Microsoft. Cel mai important rol din companie până în prezent l-a avut în construirea business-ului de servicii cloud ale companiei.

Am să vă las mai jos două clipuri. Primul reprezintă interviul cu Nadella ca CEO al Microsoft, iar al doilea pe Bill Gates care îi urează bun venit noului CEO al companiei.

  

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Actualizarea Windows 8.1 Update 1 va aduce schimbări interesante

Debutând oficial luna viitoare, Windows 8.1. Update 1 va aduce câteva funcții noi. Considerat mai repede un soi de service...

Închide