Oficial: Sony a lansat consola PlayStation 4

Share Button  Oficial: Sony a lansat consola PlayStation 4 share small

playstation 4 lansare2  Oficial: Sony a lansat consola PlayStation 4 playstation 4 lansare2În ziua de vineri, 15 noiembrie, mult așteptata consolă PlayStation 4 a fost lansată, generând o adevărată isterie în America, fanii venind într-un număr mare la New York pentru a pune mâna pe noua consolă Sony.

Primul PS 4 a ajuns la un american Joey Chiu care a stat la coadă 20 de ore pentru a lua dispozitivul și pentru a beneficia de ofertele și gratuitățile oferite de Sony primilor clienți. Specificațiile jocului sunt absolut formidabile, făcând ca jocurile să aibe efecte speciale spectaculoase, care îți vor oferi senzația că te afli într-un film. Haideți să le vedem:

Specificații PlayStation 4:

Memorie RAM: 8 GB DDR5

Procesor: AMD Jaguar x86-64 cu opt nuclee

Placă grafică: 18 unități de procesare AMD Radeon next-generation cu 1.84 TFLOPS

HDD: 500 GB

Altele: Wi-Fi, Bluetooth, Ethernet, două porturi USB 3.0, port HDM, AUX și Digital Out

playstation 4 consola  Oficial: Sony a lansat consola PlayStation 4 playstation 4 consola

PlayStation 4 vine împreună cu controllerul DualShock 4 care dispune de touchpad capacitiv, lightbar cu 3 led-uri, giroscop pe 3 axe, accelerometru pe 3 axe, difuzor mono, vibrație, port USB, port căști și baterie de 1000mAh.

PlayStation 4 a adus îmbunătățiri considerabile față de versiunea precedentă PlayStation 3, și de asemenea prețul față de rivala xBox One este cu 100 de dolari mai mic, fiind de 399 dolari.

Printre jocurile care vor putea fi jucate pe PS 4 se află Assasin’s Creed 4, Battlefield 4, Metal Gear Solid 5, Uncharted sau NFS.

Update: Sony a vandut 1 milion de console in prima zi de lansare.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
xBox One este păzit de rechini în Noua Zeelandă

Lansarea xBox One este așteptată la miezul nopții pe data de 22 noiembrie, iar prima consolă din noua generație va...

Închide