Parteneriat intre Canon si Oracle pentru tehnologia de procesare a documentelor

Share Button  Parteneriat intre Canon si Oracle pentru tehnologia de procesare a documentelor share small

Canon logo  Parteneriat intre Canon si Oracle pentru tehnologia de procesare a documentelor Canon logo                                  oracle  Parteneriat intre Canon si Oracle pentru tehnologia de procesare a documentelor oracle

Canon şi-a propus să colaboreze cu Oracle pentru a integra copiatoare şi imprimante cu baze de date şi produse server Oracle. Acest lucru este cu siguranţă un parteneriat interesant, deoarece nu se întamplă des să vedeţi Canon şi Oracle în aceeaşi propoziţie, dar cu toate acestea se întamplă şi ar trebui ca acest parteneriat să fie benefic pentru ambele companii.

Primul pas al parteneriatului a fost făcut de către Canon cu filiala IT Solutions care este capabilă să lege cu uşurinţă produsele cum ar fi copatoarele Canon Advance ImageRunner cu baza de date Oracle, Weblogic şi alte oferte. Această platformă a intrat anul trecut în vanzare în Japonia şi pe urmă în Statele Unite ale Americii şi Europa.

Companii japoneze, precum Canon, sunt în curs de dezvoltare la categoria hardware. Cu toate acestea, compania este considerată slabă din punct de vedere software. Vestea bună pentru Canon este faptul că softwarele şi bazele de date au devenit o parte esenţială a copiatoarelor şi a imprimantelor în cazul în care documentele sunt stocate şi procesate digital. Canon a anunţat de asemenea  că va oferi funcţii avansate pentru combinarea şi despicarea fişierelor PDF. Cele doua companii Canon si Oracle doresc în viitor să dezvolte şi să perfecţioneze limbajul Java. Canon a folosit Java Oracle pentru mai multe aplicaţii pentru copiatoarele multifuncţionale.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Componente iMac

Cine este iMac? iMac este o gamă all-in-one de calculatoare desktop Macintosh proiectate şi construite de către Apple Inc. Aceasta...

Închide