Peste 400.000 de români vor face cumpărături online de Black Friday

Share Button  Peste 400.000 de români vor face cumpărături online de Black Friday share small

Black Friday 2013 Magazin online Suntec  Peste 400.000 de români vor face cumpărături online de Black Friday Black Friday 2013 Magazin online Suntec

Conform estimărilor PayU Romania, peste 400.000 de români vor face cumpărături online de Black Friday sau Vinerea Neagră, iar valoarea cumpărăturilor va depăși 40 de milioane de euro.

Estimările se bazează pe numărul mare de magazine online care au pregătit reduceri semnificative de sărbătoarea reducerilor Black Friday, dar și pe interesul crescut al oamenilor față de acest eveniment. Cuvintele Black Friday au devenit în ultimele zile printre cele mai căutate cuvinte de pe internet.

Potrivit reprezentanților mai multor companii, reducerile vor ajunge și până la 80%.

Oficial Black Friday 2013 în România se va desfășura pe data de 29 noiembrie. Unele dintre magazinele online vor începe Black Friday pe data de 22 noiembrie.

Magazinul nostru online www.suntec.ro va participa de Black Friday pe data de 29 noiembrie și ofertele vor fi valabile tot weekendul, adică respectiv și 30 noiembrie și 1 decembrie. Vom reveni cât de curând cu datele oficiale.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Metodă de înșelăciune la cumpărăturile online

Polițiștii au înregistrat un caz de înșelăciune printr-o metodă care nu a mai fost întâlnită până acum, unde infracțiunea este...

Închide