Philips 55″ Touch Table 32 touch

Share Button  Philips 55" Touch Table 32 touch  share small

Philips 55 Touch Table 32  Philips 55" Touch Table 32 touch  Philips 55 Touch Table 32

Descriere:

Un dispozitiv foarte util care vă furnizează informații vitale sau mesaje de marketing la o claritate uimitoare. Cu un ecran tactil, produsul prezentat vă oferă funcționalitate și flexibilitate combinate cu o performanță ridicată.

Având o linie infraroșu invizibilă pe partea de sus a ecranului, vă veți putea bucura de o precizie uimitoare și un timp de răspuns rapid, chiar și atunci când atingeți ecranul ușor cu un deget sau chiar cu mânuși.

Intrarea HDMI permite realizarea unei conexiuni digitale RGB necomprimate de la sursă la ecran. Prin eliminarea conversiei în semnal analogic rezultă o imagine impecabilă. Intrarea HDMI este perfect compatibilă cu sursele DVI.

Intensitatea luminii de fundal poate fi controlată și setată din sistem, având scopul de a reduce consumul de energie cu până la 50%.

Acest ecran tactil lucrează cu cele mai bune software-uri aflate în comerț, inclusiv Windows XP/7 și Mac OS.

Un produs ecologic – Philips proiectează și produce produse de afișare în conformitate cu reglementările privind substanțele periculoase, astfel se limitează utilizarea plumbului și a altor substanțe toxice care pot afecta mediul înconjurător.

Philips 55″ Touch Table 32 touch poate fi achiziționat de la Suntec Trade SRL.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Difuzor Libratone Lounge, Vanilla Beige

Descriere: Sunteți în căutarea unui singur difuzor calitativ care să acopere o cameră foarte mare, dar care să funcționeze de...

Închide