Primul om care și-a implantat un computer în braț – Video

Share Button  Primul om care și-a implantat un computer în braț - Video share small

cyborg  Primul om care și-a implantat un computer în braț - Video cyborgUn american, pe numele său Tim Cannon și-a implantat un computer în antebraț, implantarea gadgetului sub piele având loc fără anestezie.

Bărbatul a lucrat mult pentru a crea acest mini computer special, denumit Circadia 1.0, călătorind până în Germania pentru a găsi un expert în modificări ale corpului pentru a-l ajuta cu implantul. Mini computerul include numeroși senzori biometrici care măsoară tocmai impactul implantului asupra corpului uman (starea lui de sănătate) și transmit date colectate wireless către orice gadget Android.

Conform lui Cannon, acest proiect este un prim pas pentru un hub biometric care va putea comunica cu orice gadget, dar și cu o casă inteligentă pe viitor.

Potrivit celor care au analizat acest proiect, ei au declarat că în loc de a face vizite medicale la doctor pentru a vedea segmentele stării tale de sănătate, poți agrega săptămâni întregi de informații medicale pe care le poți stoca și vizualiza oricând.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Calculator HP Compaq dc7700 Core 2 Duo

Calculator HP Compaq Magazinul online Suntec vă oferă un calculator HP Compaq dc7700 care are un procesor Core 2 Duo...

Închide