Problemă mare pentru Apple! Iphone 6 se îndoaie în buzunar!

Share Button  Problemă mare pentru Apple! Iphone 6 se îndoaie în buzunar! share small

iphone 6 indoit  Problemă mare pentru Apple! Iphone 6 se îndoaie în buzunar! iphone 6 indoit
În ultimele zile, cei care au reușit să pună mâna pe noul iPhone 6, în special pe modelul iPhone 6 Plus, s-au declarat nemulțumiți. Motivul? Iphone 6 se îndoaie foarte ușor în buzunar. Aceasta este ultima nemulțumire din rândul valurilor de plângeri ale fanilor Apple, legat atât de telefon în sine cât și de sistemul de operare iOS 8.
De unde vine această problemă? Carcasa noului iPhone 6 este formată din aluminiu și se deformează foarte ușor, Problema deformării nu este clară, dar cei de la Apple au declarat că această problemă va fi acoperită de garanție. Un lucru era cert, dacă această deformare nu era acoperită de garanție utilizatorii erau nevoiți să plătescă sume foarte mari pentru reparația acestuia, deși cei de la iFixIt au declarat că noile dispozitive de la Apple sunt destul de ușor de reparat.

Am găsit pe Youtube teste de maleabilitate cu iPhone 6, iar concluzia a aprobat nemulțumirea fanilor: sunt șanse mari să-ți scoți noul telefon iPhone 6 Plus îndoit din buzunar.
Noul smartphone a apărut de curând și în România, iar eu sper ca utilizatorii să nu întâmpine această problemă (nu am auzit până acum).

Ați reușit să puneți mâna pe noul iPhone 6? Ce părere vi-a creat?

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Laptop HP EliteBook 8440p Core i5 M520, 2.4GHz, 4GB DDR3

Laptopul HP EliteBook 8440p - Un laptop pentru afaceri Laptop HP EliteBook 8440p este un laptop foarte performant, dotat cu...

Închide