Calculatoare second hand, laptopuri second hand

Share Button calculatoare second hand Calculatoare second hand, laptopuri second hand share small

 

laptopuri second hand calculatoare second hand calculatoare second hand Calculatoare second hand, laptopuri second hand laptopuri second hand calculatoare second hand

Calculatoare second hand / Laptopuri second hand

Cautati calculatoare ieftine si laptopuri ieftine? Accesati acum cea mai diversificata gama de calculatoare second hand si laptopuri second hand, disponibile la comanda online prin site-ul Suntec.ro.

Preturile calculatoarelor second hand incep de la 200 RON si ajung pana la 1200 RON, in functie de specificatiile dorite. Calculatoarele provin de la firme de renume din domeniu: Acer, Asus, Dell, Fujitsu Siemens, HP, Lenovo, etc.

Preturile pentru laptopurile second hand incep de la 200 RON si ajung pana la 1000 RON. Gasiti la noi pe stoc, laptopuri de la firme precum: Dell, HP, Lenovo, etc.

Toate calculatoarele si laptopurile oferite de firma noastra beneficiaza de garantie. Preturile includ TVA si factura.

http://www.suntec.ro/calculatoare-monitoare-second-hand/sisteme-pc-si-monitoare/calculatoare-second-hand.html

http://www.suntec.ro/laptopuri-tablete/laptop-second-hand.html

Cu tehnicieni profesionisti si zeci de mii de piese de schimb pe stoc, firma noastra ofera, pe langa produsele propriu zise, si service laptop, service calculatoare la cele mai bune preturi din Romania. Ne gasiti in Oradea, pe str. Ion Ghica, nr. 11, in zona Piata Mare.

Va multumim,

Echipa Suntec Trade SRL!

suntec logo calculatoare second hand Calculatoare second hand, laptopuri second hand suntec logo

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Monitor LCD Asus VH222 21.5″

Descriere Monitor LCD Asus VH 222 este un ecran LCD profesional. Fiind compact, monitorul Asus VH222 poate fi alegerea ideala...

Închide