Promotie! Procesoare intel la preturi cuprinse intre 5 si 11 Lei

Share Button procesoare intel Promotie! Procesoare intel la preturi cuprinse intre 5 si 11 Lei share small

Oferta procesoare Intel second hand!

Cautati procesoare intel second hand pentru calculatorul tau? Accesati acum cea mai diversificata gama de procesoare pentru calculator, disponibile la comanda online prin suntec.ro, la super preturi cuprinse intre 5 si 11 Lei.procesoare intel procesoare intel Promotie! Procesoare intel la preturi cuprinse intre 5 si 11 Lei procesoare PC

Procesoare de diferite modele de la Intel Celeron si Intel Pentium, pot fi acum achizitionate la cele mai mici preturi. Acestea pot fi distribuite in toata tara prin curierat rapid. Produsele beneficiaza de factura si garantie.

Procesoare Intel Celeron de la 0.9 GHz la 3.0 GHz . Procesoare Intel Pentium 4 de la 0.9 GHz la 3.0 GHz .

Procesorul sau CPU este creierul calculatorului. Deşi procesorul nu este singura componentă care afectează performanţa sistemului în ansamblu, aceste este cel la care oamenii se gîndesc prima dată cînd se decid ce tip de PC doresc să cumpere.

Dintre avantajele utilizarii procesoarelor de la Intel amintim:

  • Rularea a mai multor aplicaţii foarte repede
  • Consum redus de energie pentru a maximiza eficienţa energetică

S.C. Suntec Trade S.R.L. face parte din grupul de firme Suntec si a fost infiintata in anul 2006, avand ca principal obiect de activitate vanzarea de echipamente IT noi si reconditionate.

Livrarea produselor se face prin compania de curierat rapid FAN Curier cu plata ramburs. Toate coletele trimise prin curier sunt atent ambalate pentru a preveni orice probleme care pot aparea in timpul livrarii. Clientii din Oradea pot ridica comenzile direct de la depozitul nostru situat pe str. Ion Ghica nr. 11, unde produsele pot fi verificate si testate.

Intra in magazinul nostru si cumpara acum procesoare intel !

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Oferta piese si componente laptop

Vara aceasta Suntec.ro va aduce discounturi de pana la 40% la piese si componente laptop ! Suntem una dintre cele...

Închide