Recenzie film Jobs 2013 – Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea

Share Button  Recenzie film Jobs 2013 – Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea share small

Jobs-2013  Recenzie film Jobs 2013 – Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea Jobs 2013

La insistenţele unui prieten m-am decis să mă duc la filmul Jobs. Deşi Steve Jobs este fără doar şi poate un geniu, ştiam viaţa lui şi nu eram convins dacă să mă duc la cinema să-l văd sau nu. Nu vreau să fac o recenzie foarte lungă, aşa că haideţi să vă spun pe scurt.

Am văzut încă de la început un Steve Jobs, interpretat foarte bine de Ashton Kutcher, foarte ambiţios care pune accent pe produs mai presus de familie, prieteni şi bani. Filmul este o poveste foarte inspiraţională şi tulburătoare în acelaşi timp, care arată un om foarte pasionat şi cu vise foarte mari în ciuda altor oameni din acelaşi domeniu care nu vedeau nimic special în proiectele lui. Pană la jumătatea filmului vedem cat de repede ajunge să aibe succes, pornind cu caţiva prieteni de la un garaj ajungand la o companie mare. Momentul în care este demis de la propria firmă, Apple, este un pas peste care nu mulţi oameni ar putea trece.

Filmul se încheie destul de sec cu Steve Jobs revenind la conducerea Apple într-un moment în care compania se afla aproape în faliment şi cu nişte vorbe rostite de el. Ca să fiu sincer finalul m-a dezamăgit puţin. Filmul a fost chiar bun şi merita un final pe măsură.

Acum, mă bucur că am trăit “pe viu” acest film. Am simţit mai bine prin ceea ce a trecut Steve Jobs ca să ajungă în varf. Sunt foarte multe de învăţat din acest film. Acest geniu a reuşit să treacă peste pasul cand a fost concediat din propria firma, a revenit înapoi într-un moment cand firma era aproape de faliment şi a reuşit să o facă să devină peste caţiva ani cea mai valoroasă companie din lume. Fenomenal.

Steve Jobs – Omul care a schimbat lumea.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Laptop HP Compaq nc4010 Pentium M

Descriere: HP Compaq nc4010 este un sistem personalizat notebook portabil care poate fi achiziţionat prin intermediul site-ului nostru. Suntec Trade...

Închide