REINCARCARE CARTUSE – Oradea

Share Button  REINCARCARE CARTUSE - Oradea share small

cartuse imprimanta originale oradea  REINCARCARE CARTUSE - Oradea cartuse imprimanta originale oradea Aveti o imprimanta? Atunci este timpul sa va ganditi la consumabile. Dupa achizitionarea unei imprimante, probabil un utilizator individual nu isi mai bate capul cu altceva, insa o firma cu activitate intensa de comercializare, intretinere si reparatie imprimante, trebuie neaparat sa fie preocupata de mentenanta imprimantei, in special de reincarcarea cartuselor.

Probabil, va ganditi ca exista destul de multe firme care reincarca cartuse deci, nu ar trebui sa fie o problema. Insa lucrurile nu stau deloc asa. Daca, dupa reincarcarea cartuselor, acestea nu sunt testate, iar testarea nu se face pe acelasi model de imprimanta, nu puteti avea garantia calitatii.

Compania Suntec – Oradea este un centru specializat in servicii de reincarcare cartuse la nivel profesional si in plus, are un numar impresionant de modele de imprimante pentru testarea calitatii rezultatului. Deasemenea, tot aici veti beneficia de inlocuirea pieselor uzate, prin remanufacturarea cartuselor. Depozitul Suntec dispune de peste 10.000 de piese de schimb; avantaj pe care il puteti intalni doar la o firma de dimensiunile companiei Suntec.

Prin procedeul de remanufacturare se obtine un cartus nou, de o calitate comparabila produsului OEM. In ce consta remanufacturarea? Se urmaresc urmatoarele etape: desfacerea cartusului, reconditionarea pieselor cu viata lunga de utilizare si schimbarea completa a pieselor care suporta o uzura importanta dupa primul ciclu de printare, iar in final se sigileaza si se ambaleaza, obtinandu-se astfel un produs nou.

Garantia se pastreaza! Desigur, daca serviciile sunt executate de persoane necalificate, prin a caror interventie s-ar putea produce daune, atunci, da, se poate vorbi de pierderea garantieiFaptul ca s-au inlocuit consumabilele la o imprimanta, nu afecteaza garantia cu nimic.

Dar oare vor exista diferente la printare, dupa reincarcarea/remanufacturarea cartuselor? 

Unica diferenta dupa reincarcarea cartuselor este ca raman mai multi bani in buzunarul clientului!

Cum adica? Folosind cartuse remanufacturatecosturile utilizatorului cu imprimarea vor scadea cu cel putin 60%.

Avand in vedere faptul ca Suntec este o companie bine dezvoltata cu o vechime considerabila pe piata si dispune de personal foarte bine pregatit, cu multa experienta, va ofera toate motivele pentru a apela cu incredere la serviciile si produsele companiei займ безработным без отказа на карту онлайнPentru servicii profesionale de reincarcare cartuse, apelati la profesionisti!

Suntec este un prieten de incredere!

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Imprimanta Multifunctionala Laser Lexmark X656de – Un castig in afaceri!

Managementul de succes al unei afaceri se realizeaza tinand cont chiar si de cele mai mici aspecte ale activitatii. Unul...

Închide