Reparatii imprimante Oradea | Diagnosticare, Reparatie

Share Button reparatii imprimante oradea Reparatii imprimante Oradea | Diagnosticare, Reparatie share small

reparatii imprimante oradea reparatii imprimante oradea Reparatii imprimante Oradea | Diagnosticare, Reparatie reparatii imprimante oradea

Reparatii imprimante Oradea

Suntec Trade SRL asigura service de calitate pentru imprimante la cele mai mici preturi de pe piata. Avem in dotare aparatura de ultima generatie si personal specializat cu experienta vasta in domeniu. Reparatii imprimante Oradea

Suntec va ofera urmatoarele servicii: diagnosticare imprimanta, reparatie placa de baza (Formatter board), update de firmware, Curatare si reconditionare, inlocuire cuptor (fuser kit), inlocuire unitate de transfer imagine (image transfer kit), inlocuire sursa imprimanta, upgrade de memorie.

Procedura de lucru pentru imprimantele din service-ul nostru: Preluare imprimanta de la client sau receptia coletului prin firma de curierat, preluare imprimanta de catre tehnician in ordinea sosirii in service, instiintarea clientului de toate costurile reparatiei si piesele ce vor fi inlocuite, in cazul in care clientul accepta aceste costuri, se trece la executarea reparatiei si testarea imprimantei, instiintarea clientului pentru ridicarea produsului din service sau livrarea prin curierat rapid.

Tipuri de aparatura pentru care efectuam service: imprimante laser monocrom, imprimante laser color, multifunctionale laser monocrom, multifunctionale laser color, imprimante cu jet de cerneala business, imprimante cu jet de cerneala office, imprimante foto, etc.

Taxa de diagnosticare costa intre 20 – 40 lei + TVA. Diagnosticarea este GRATUITA daca imprimanta se repara in service-ul nostru.

Avem in stoc un numar impresionant de peste 5.000 de piese de imprimante pentru diferite modele de imprimanta, precum HP, Canon, Lexmark, Epson, Xerox, Samsung, Dell, Brother, Minolta, etc.

Daca aveti o problema cu imprimanta / copiatorul sau multifunctionalul dvs. nu ezitati sa ne contactati si va vom oferi suportul necesar. Simt de raspundere, profesionalism si un pret corect.

www.suntec.ro / 0746 111 531 / str. Ion Ghica nr. 11 / Reparatii imprimante Oradea

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Videoproiector Sharp Notevision XG-F260X

Videoproiector Sharp Notevision XG-F260X Va doriti sa aveti o experienta cinematografica completa in sufrageria dumneavoastra? Videoproiector Sharp Notevision XG-F260X este...

Închide