Reparatii tablete Oradea

Share Button reparatii tablete oradea Reparatii tablete Oradea share small

reparatii tablete oradea reparatii tablete oradea Reparatii tablete Oradea reparatii tablete oradea

Reparatii tablete Oradea

Suntec Trade SRL asigura service de calitate pentru tablete la cele mai mici preturi de pe piata. Avem in dotare aparatura de ultima generatie si personal specializat cu experienta vasta in domeniu. Reparatii tablete Oradea

Inlocuire Display / Touchscreen

Cea mai comuna problema este semnalata la dispozitivul touchscreen. Touchscreen-ul are doua straturi de sticla ce compun display-ul (ecranul). Stratul de jos este LCD-ul care genereaza (afiseaza) imaginea. Sticla de deasupra este numit digitizor. Digitizorul este stratul de sticla pe care il atingeti cu degetul.

In cazul in care observati sau simtiti crapaturi in sticla, dar inca va apar imaginile pe ecran, cel mai probabil este ca digitizorul sa se fi spart sau defectat. Un digitizor poate fi considerat spart sau defect chiar si atunci cand nu mai raspunde comenzilor dvs.

In cazul in care pe ecran va apar linii, pete de culoare, inseamna ca problema este posibil sa fie din LCD.

Noi realizam toata gama de reparatii pentru tablete: inlocuire touch screen sau display, inlocuire de mufe de alimentare, resoftare, reparatii placi de baza, etc. Prin urmare, pentru reparatii tablete va asteptam pe str. Ion Ghica, nr.11, Oradea, Bihor, Romania.

www.suntec.ro / 0746 111 531

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Depozit de alimentatoare imprimanta HP second hand

Alimentatoare imprimanta HP Cauti alimentatoare imprimanta hp? Acceseaza cea mai diversificata gama de cabluri de alimentare pentru imprimantele hp, disponibile...

Închide