Ricoh este furnizorul numarul unu in cadrul pietei copiatoarelor din S.U.A.

Share Button  Ricoh este furnizorul numarul unu in cadrul pietei copiatoarelor din S.U.A. share small

Ricoh Americas Corporation  Ricoh este furnizorul numarul unu in cadrul pietei copiatoarelor din S.U.A. Ricoh Americas Corporation

Ricoh Americas Corporation, unul dintre principalii furnizori de echipamente de birouri digitale, precum şi soluţii avansate de management al documentelor şi serviciilor, a anunţat că a fost clasată pe primul loc pentru al patrulea an consecutiv în segmentul copiatoarelor alb şi negru şi color în cadrul Gartner, cea mai recentă cotă de piaţă de bază de date.

Din această cauză, Ricoh a cîştigat o cotă de 21,5% din piaţa totală pentru produsele multifuncţionale. Ricoh a terminat pe primul loc, de asemenea, pentru al optulea an consecutiv în piaţa copiatoarelor color cu o cotă de 21,1%. În categoria pentru copiatoare alb-negru, Ricoh a terminat pe locul al doilea cu o cotă de piaţă de 21,2%. Aceste procente sunt calculate folosind cota de piaţă totală.

Potrivit preşedintelui de marketing pentru Ricoh Shun Sato ” Ricoh Americas Corporation este mîndră de poziţia noastră de lider pe piaţă combinată alb-negru şi color în SUA. Oferim clienţilor noştri cele mai bune soluţii pentru a-i ajuta să-şi atingă obiectivele.”

Ricoh oferă o linie completă de produse digitale de imagini potrivite pentru orice medii de grupuri de lucru. Aceasta oferă totul, inclusiv culoare şi copiatoare alb-negru, imprimante multifuncţionale, sisteme de fax, scanere, copiatoare, duplicatoare digitale şi camere digitale. Ricoh este de asemenea unul dintre principalii furnizori de soluţii avansate de managment al documentelor şi serviciilor. Aceasta se mai concentrează pe costul total de proprietate, procesul de îmbunătăţire a afacerilor, de securitate şi de conformitate şi durabilitatea mediului.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Toshiba Tec’s Loops Copier System va permite sa reutilizati hartia

Toshiba Tec a debutat recent cu un nou copiator ce permite utilizatorilor să şteargă documentele tipărite şi reutilizarea lor ca...

Închide