Router Cisco 828

Share Button router cisco 828 Router Cisco 828 share small

Router Cisco 828 router cisco 828 Router Cisco 828 Router Cisco 828

Router Cisco 828

Router Cisco 828 ofera functionalitate clasa business pentru birourile medii sau diferite sucursale prin puterea tehnologiei Cisco IOS. Acesta ofera posbilitatea furnizorilor de servicii si distribuitorilor sa-si creasca venitul prin caracteristici de nivel ridicat pentru securitate si servicii de retea gestionate prin intermediul Cisco IOS software. Aceste caracteristici, impreuna cu capacitatea de coordonare si fiabilitatea dovedita a tehnologiei Cisco IOS, toate adunate fac fata oricarei retele oricat ar fi de dificila dintr-o intreprindere.

Tehnologia G SHDSL, succesoare a DSL, poate avea o viteza care poate ajunge pana la 2,3 mbps.. G.SHDL este o tehnologie bazata pe standarde, iar routerul Cisco 828 accepta standardul ITU 991.2. De asemenea, Cisco si al sau CPE DSL poate ajuta furnizorii de servicii la reducerea cheltuielilor operationale.

Daca firma dumneavoastra are nevoie de o conectare securizata intre locatii, recomand cu incredere routerul Cisco 828. In cazul in care sunteti curiosi ce firma din Romania foloseste echipamente marca Cisco, am sa va enumar cateva: Romtelecom, Orange Romania, Vodafone Romania si multe alte firme de profil de la noi din tara.

Routerul Cisco 828 poate fi achizitionat de la Suntec Trade SRL.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Router Cisco CISCO876-K9 nou

Router Cisco CISCO876-K9 Cisco Systems este o corporatie multinationala americana cu sediul in San Jose, California, Statele Unite ale Americii,...

Închide