Primul joc 3D care îți permite să vezi lumea prin ochii unei pisici, unei albine sau a unui câine

Share Button  Primul joc 3D care îți permite să vezi lumea prin ochii unei pisici, unei albine sau a unui câine share small

joc 3d vedere animale  Primul joc 3D care îți permite să vezi lumea prin ochii unei pisici, unei albine sau a unui câine joc 3d vedere animale

Te-ai întrebat vreodată cum vede pisica sau câinele dumneavoastră lumea? Acum poți privi prin ochii lor datorită primului joc 3D care reproduce vederea diferitelor specii de animale pe baza dovezilor științifice.

Simularea a fost creată de Dassault Systemes în colaborare cu oftalmologul veterinar. În cadrul acestei simulări oamenii pot sa vadă prin ochii unei pisici, unui șobolan, șoim, albină sau a unui câine pe măsură ce se deplasează prin Place Vendome, Paris. Jocul se vrea a fi o resursă educațională, deja mai multe școli și grădini zoologice s-au arătat interesate de prezentarea acestui simulator în cadrul lor.

Deși momentan jocul este disponibil doar pe animalele enumerate mai sus, creatorii doresc ca pe viitor să recreeze vederea și altor animale. Ei s-au declarat fascinați de vederea cailor, deoarece aceștia au ochii pe laturile capului, astfel ei pot vedea ce se află în față, în lateral, dar și în spate. Acest efect ar fi greu de recreat pe ecran, dar ar fi posibil într-o cameră virtuală, conform propriilor declarații.

Jocul poate fi găsit aici – http://www.alleyesonparis.com

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Proprietarii de domenii .ro vor plăti o taxă anuală

Un nou proiect de hotărâre de guvern presupune o taxă anuală pentru toți cei care dețin domenii de internet .ro....

Închide