Samsung Galaxy S4 Active, telefonul care rezistă la apă și praf

Share Button  Samsung Galaxy S4 Active, telefonul care rezistă la apă și praf share small

Samsung Galaxy S4 Active  Samsung Galaxy S4 Active, telefonul care rezistă la apă și praf Samsung Galaxy S4 Active

Samsung Galaxy S4 Active, un Galaxy S4 mai rezistent am putea să-i spunem, a apărut de ceva timp pe piață, inclusiv și pe cea din România, deci haideți să vorbim puțin despre el.

Samsung Galaxy S4 Active vine cu o cameră foto de 8 MP puțin mai mică decât în cazul Samsung Galaxy S4. Opțiunea “Aqua Mode” oferă utilizatorului posibilitatea de a face poze și filmulețe subacvatice.

O altă diferență între Galaxy S4 Active și Galaxy S4 este ecranul cu LED, față de Super Amoled-ul care îl deține S4. Galaxy S4 Active este puțin mai mare și mai gros, iar în rest specificațiile sunt la fel.

Samsung Galaxy S4 Active este conceput pentru pasionații de aventură, tocmai de aceea el rezistă scufundat la 1 m adâncime în apă timp de 30 de minute și este rezistent la prafConstrucția sa perfectă împiedică inserțiile de praf sau apă și nu afectează funcționarea acestuia, astfel telefonul nu cade pradă scurtcircuitelor sau proastei funcționări a butoanelor laterale. 

Voi ați auzit lucruri bune despre Samsung Galaxy S4 Active?

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Află care sunt câștigătorii YouTube Music Awards 2013

Youtube a organizat prima ediție YouTube Music Awards, celebrând cele mai populare videoclipuri apărute în ultimul an. Acesta este primul...

Închide