Service Imprimante – Oradea

Share Button  Service Imprimante - Oradea share small

reparatii imprimante oradea  Service Imprimante - Oradea reparatii imprimante oradeaS-a defectat imprimanta!” „Oare ce are imprimantablochează hârtia?” „Imprimanta refuză să printeze!” „Dă mesaj de eroare!” „Nu citește cartușele!” „Pe pagina imprimată apare o linie albă!”… etc.

Probabil ați întâmpinat astfel de situații, dacă sunteți posesori de imprimantă. Dacă nu ați trecut încă prin așa ceva, trebuie să fiți pregătiți sufletește, deoarece imprimantele sunt aparate ca oricare altele și au nevoie de întreținere, revizie sau ‘tratament’, după caz.

Ce faceți când întâmpinați probleme cu imprimanta? Sunați un prieten? Acestea NU sunt situații pe care le pot rezolva prietenii, chiar dacă și ei au imprimante și mizați pe un sfat bun. De ce? Deoarece fiecare imprimantă în parte este diferită și poate dezvolta probleme diferite. Doar un specialist poate diagnostica si trata corect problemele tehnice sau electronice apărute la o imprimantă.

Evident, un service pentru imprimante este soluția corectă pentru ca problemele cu dispozitivul să fie rezolvate și în plus, să oferiți longevitate imprimantei.

Atentie! Nu mizați totuși, pe orice firmă de la colțul blocului, care astăzi este și mâine dispare. Astfel de firme este mai puțin probabil să dispună de personal bine pregătit (tehnicieni, electroniști), echipament performant și mai ales de piese de schimb compatibile. Ceea ce nu știți este că și ei apelează la centre specializate pentru a repara produsele aduse de clienți. Făcând astfel de alegeri, problemele dvs., în loc să se sfârșească, abia încep.

Compania Suntec a devenit una dintre cele mai importante firme de service imprimante din Oradea si chiar din România.

Echipa formată din tehnicieni electroniști calificați, specializați pe IT, cu multă experiență, diagnostichează și repară o gamă largă de mărci și modele cu diverse probleme sau vicii de fabricație. Este asigurat service-ul pentru orice marcă de imprimantă.

Service-ul are în dotare echipamente performante pentru reparația adecvată a imprimantelor, iar pentru a asigura o calitate mereu îmbunătățită a serviciilor, se fac investiții periodice în aparatură de ultimă generație.

Faptul că service-ul are pe stoc un număr impresionant de peste 10.000 de piese de schimb pentru imprimante, conferă motive în plus pentru a apela cu încredere deplină la serviciile oferite de firma Suntec.

Deasemenea, relația cu Suntec este una ‘fără surprize’, dacă ne gândim că de la început firma înștiințează clientul de toate costurile reparației și piesele ce vor fi înlocuite, iar după ce clientul acceptă aceste costuri, se trece la executarea reparației și testarea aparatului. Apoi, la finalizarea reparației, clientul este anunțat că produsul poate fi ridicat de la service-ul de imprimante din Oradea sau livrat prin curierat rapid, unde este cazul.

Suntec Oradea s-a dovedit în timp o companie de încredere și și-a câștigat prestigiul prin profesionalismul activității sale. Cine poate garanta această afirmație? Clienții Suntec!

http://www.okazii.ro/comunitati/okazia-lui/suntec.html
Când ai probleme cu imprimanta, Suntec poate fi prietenul tău взять онлайн займ!

Comments

comments

Citește articolul precedent:
REINCARCARE versus REMANUFACTURARE CARTUSE

Majoritatii posesorilor de imprimanta nu le este straina expresia 'reincarcarea cartuselor'. Insa, despre 'remanufacturarea cartuselor' au auzit mai putin si...

Închide