Smartphone-ul LG G Pro 2 a fost lansat oficial în Coreea

Share Button  Smartphone-ul LG G Pro 2 a fost lansat oficial în Coreea share small

lg-optimus-g-pro2  Smartphone-ul LG G Pro 2 a fost lansat oficial în Coreea lg optimus g pro2

Smartphone-ul de la LG, G Pro 2, succesorul lui Optimus G Pro, folosește sistemul de operare Android 4.4 KitKat, dispune de un ecran de 5,9 inch IPS Full HD, cip Snapdragon 808 cu procesor quad-core de 2,26 GHz și 3 GB memorie RAM.

Noul LG G Pro 2 vine cu o cameră principală de 13 MP, cu stabilizare optică a imaginii și opțiune de ajustare a focalizării după ce fotografia este realizată. Înregistrarea video se poate realiza inclusiv la rezoluția 4K.

Pe partea de conectivitate, LG G Pro 2 vine cu LTE-A, Wi-Fi, NFC, Bluetoothe 4.0, SlimPort și microUSB. Bateria oferă o capacitate de 3200 mAh.

Smartphone-ul vine cu functionalități noi, de exemplu: pentru a debloca telefonul poți folosi un anumit tip de lovire a ecranului, la fel ca și cum ai bate la ușă.

LG G Pro 2 s-a lansat deocamdată doar în Coreea de Sud, însă nu se știe când va fi lansat oficial și în alte părți ale lumii. Este foarte posibil să aflăm acest aspect la sfârșitul acestei luni la Mobile World Congress de la Barcelona.

 

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Un austriac a realizat ușa viitorului alcătuită din patru module

Un designer austriac, Klemens Torggler, a realizat o ușă din patru module denumită Evolution Door. Zeci de ore de calcule,...

Închide