Sony a lansat laptopul care se transformă în tabletă

Share Button  Sony a lansat laptopul care se transformă în tabletă share small

sony vaio 3  Sony a lansat laptopul care se transformă în tabletă sony vaio 3

Sony Vaio Fit A multi-flip a fost special creat pentru cei care doresc un laptop care se poate transforma la nevoie în tabletă.

Un mecanism simplu și rezistent integrat în capacul ecranului permite rotirea acestuia în jurul axei orizontale. Ecranul se rotește și se pliază pe tastatură și dispozitivul se va transforma într-o tabletă. Nu este cea mai ușoară și subțire tabletă de pe piață, însă modul în care este făcută te va face să lucrezi ușor pe ea.

Noul Sony VAIO Fit multi-flip PC este echipat cu tehnologie de ultimă oră, pentru a îmbogăți productivitatea și experiența digitală. Prin intermediul celei mai noi generații de procesoare Intel® Core™ vizionarea documentelor și a filmelor se realizează foarte bine. 

Camera foto de 8 megapixeli cu senzor de imagine ‘Exmor RS pentru PC’ surprinde imagini clare, chiar și în condiții de iluminare slabă, iar Modul Clear Audio+ permite personalizarea setărilor audio. Un alt lucru interesant al laptopului este tehnologia NFC care permite transferul de muzică printr-o simplă atingere a laptopului de boxe sau căști compatibile.

Prețul pentru Sony Vaio Fit a multi-flip începe de la 4500 de lei și poate ajunge până la 6500 de lei pentru procesoarele Intel Core I7. Noile modelele sunt disponibile și în România.  

Comments

comments

Citește articolul precedent:
A murit îndrăgitul actor din Fast & Furious Paul Walker

Deși probabil majoritatea dintre voi ați aflat această veste tristă, ținem și noi, chiar dacă suntem un blog care se...

Închide