Stand podea pentru plasma LCD / LED NewStar

Share Button  Stand podea pentru plasma LCD / LED NewStar share small

stand podea LCD  Stand podea pentru plasma LCD / LED NewStar stand podea LCD

Descriere:

Astăzi vă voi prezenta un stand / suport pentru plasmă LCD. Foarte folositor pentru expoziții, săli de prezentare, săli de curs și de spital, acest stand suportă plasme plate de până la 60” (150 cm).

Acest produs pe roți oferă flexibilitatea perfectă pentru a plasa televizorul plat în orice loc doriți dumneavoastră pentru a putea dispune de o vizibilitate cât mai bună. Are de asemenea inclus un raft pentru notebook sau pentru DVD player. Înălțimea poate fi ajustată între 110 și 180 cm, iar cablurile pot fi plasate în coloană pentru a menține stand-ul frumos și ingrijit.

Stand-ul este potrivit pentru ecranele plate cu dimnensiunea cuprinsă între 27-60”, care au o greutate maximă de 70 kg și care îndeplinesc VESA 200×200 la 600×450 mm.

Tehnologia NewStar permite trecerea la orice unghi de vizualizare pentru a beneficia pe deplin de capacitățile unui ecran plat.

Fără alte cuvinte, un dispozitiv necesar și profesional care vă va reduce spațiul și în același timp confortul.

Stand podea pentru plasma LCD / LED New Star poate fi achiziționat de la Suntec Trade SRL.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Imprimanta matriciala second hand Star LC-15

Imprimanta matriciala second hand Star LC-15 In prezent, imprimantele se impart in trei mari categorii. Prima categorie este reprezentata de...

Închide