Știre de ultimă oră: Apple va cumpăra căștile Beats by Dre!

Share Button  Știre de ultimă oră: Apple va cumpăra căștile Beats by Dre! share small

beats by dre apple  Știre de ultimă oră: Apple va cumpăra căștile Beats by Dre! beats by dre apple

O știre de ultimă oră apărută pe internet spune că Apple vrea să cumpere căștile Beats by Dre contra sumei de 3,2 miliarde de dolari. Potrivit Financial Times, tranzacția va fi anunțată în săptămânile care urmează Dacă este adevărat, această achiziție va fi cea mai mare din istoria Apple. De asemenea, aceasta va marca o mare schimbare în strategia Apple, care în mod tradițional a stat departe de achizițiile cu valori atât de mari.

Unele detalii sunt încă în lucru, însă ceea ce știm este că Apple ar putea prelua controlul asupra afacerii Beats și de asemenea și al serviciului nou de streaming de muzică, Beats Music.

Deși Apple a stat departe de achizițiile de miliarde de dolari, cumpărarea Beats pare o mișcare ciudată pentru Apple, deoarece compania are deja mijloacele necesare pentru a produce sunet de calitate, precum și să nu uităm de propriul serviciu de streaming de muzică, iTunes Radio.

O știre foarte interesantă, care până la urmă nu cred că aduce nimic rău, din contra cred ca vor exista multe beneficii având în vedere valoarea companiei americane Apple. Voi ce spuneți?

beads-by-dre-diddy-gaga-red-front  Știre de ultimă oră: Apple va cumpăra căștile Beats by Dre! beads by dre diddy gaga red front

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Mouse și căști pentru gaming Trust Headset & Mouse-Evening Cool

Descriere: Astăzi vom vorbi despre un produs foarte întâlnit, dar în același timp nou. Cu aceste căști și acest mouse pentru gaming veți dispune de un sunet nou și de un stil...

Închide