Te-ai săturat de smartphone? Skvone este primul telefon mobil anti-smartphone

Share Button  Te-ai săturat de smartphone? Skvone este primul telefon mobil anti-smartphone share small

Telefon mobil Skvone anti-smartphone  Te-ai săturat de smartphone? Skvone este primul telefon mobil anti-smartphone Telefon mobil Skvone anti smartphone

Cu siguranță titlul v-a băgat pe mulți în ceață, dar conform cercetărilor mele există diferențe între smartphone și telefon mobil. Probabil vom vorbi într-un alt articol mai pe lung despre acest subiect, așa că acum vă voi spune pe scurt că un smartphone este un telefon mobil cu un sistem de operare avansat care permite instalarea unor aplicații complexe. De asemenea avem diferențe fizice și diferențe de dotări. Granițele dintre smartphone și telefon mobil sunt destul de subțiri de aceea o definiție clară nu poate exista în acest context, însă un lucru este cert, smartphone-ul este superior telefonului mobil.

Acum să vorbim despre primul telefon mobil anti-smartphone creat de o companie din Rusia. Despre ce este vorba mai exact si de ce nu poate fi numit telefon mobil? Skvone este un accesoriu de tip handsfree pentru tablete care nu are aproape nimic integrat și necesită o tabletă pentru a putea iniția apeluri. Singura funcție suplimentara este ceasul cu alarmă. Telefonul mobil Skvone prezintă și avantaje, cum ar fi că este ușor, subțire, are butoane mari pentru apel și este ușor de ținut în buzunar. Rușii au declarat că Skvone este doar pentru cei care au în mare parte tableta la îndemână și s-au săturat să tot poarte după ei un smartphone.

Un proiect destul de inutil din punctul meu de vedere care vrea mai mult doar să atragă atenția. Sau poate își dorește să mai înlăture puțin fițele? Tu ți-ai cumpăra un astfel de telefon mobil?

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Imprimanta cu jet HP Photosmart A433 Q7032A 

Imprimanta cu jet HP Photosmart A433 este o imprimantă low-cost care oferă o calitate excelentă de imprimare cu o rezoluție...

Închide