Tehnologie de ultimă generație cu televizoarele Samsung Smart TV

Share Button  Tehnologie de ultimă generație cu televizoarele Samsung Smart TV  share small

samsung smart tv  Tehnologie de ultimă generație cu televizoarele Samsung Smart TV  samsung smart tv

Cu siguranță ne aflăm într-o eră în care tehnologia avansează foarte mult într-un timp foarte scurt. Astfel, la fel ca și telefoanele de exemplu, și televizoarele au cunoscut o evoluție foarte mare.

Samsung a reușit să transforme aceste televizoare în dispozitive cu funcții avansate întâlnite de obicei la calculatoare, tablete sau smartphone-uri. Televizoarele au sistem de operare, procesor dual-core, conexiuni internet și cameră video. Ele pot fi controlate cu un simplu gest cu degetul sau cu comenzi vocale.

Noile modele de televizoare transformă imaginile 2D în 3D, pentru o vizualizare mai detaliată și mai plăcută a imaginii, pot fi conectate la internet prin wireless, sau pot înregistra emisiuni favorite prin portul USB cu ajutorul unui hard extern sau pe un stick.

Datorită serviciului Family Story utilizatorii pot organiza fotografii și împărtăși momente prin conexiunea la telefon, tableta, PC sau TV.

O altă funcție interesantă se numește Fitness și permite tuturor celor care sunt pasionați de sport să urmeze un program zilnic de exerciții și să monitorizeze execuția într-o oglindă virtuală. Funcția Kids oferă o gamă largă de conținut de divertisment și jocuri, care poate fi controlată de părinți.

Adevărul este că aceste tehnologii inteligente ne fac viața mai ușoară și mai distractivă, de aceea noi românii și mai toată lumea am arătat un interes crescut pentru tehnologia de ultimă generație.

Prețul mediu al unui televizor Samsung Smart TV în România este în jur de 8000 lei.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
De ce este Samsung Galaxy Tab 3 tableta perfectă pentru tine?

Tabletă lansată în urmă cu ceva vreme de Samsung, Galaxy Tab 3, este soluția ideală pentru tine și pentru familia...

Închide