Televizor curbat – Permite vizionarea a două programe în același timp

Share Button televizor curbat Televizor curbat - Permite vizionarea a două programe în același timp share small

Televizor curbat Samsung OLED televizor curbat Televizor curbat - Permite vizionarea a două programe în același timp Televizor Samsung OLED

Televizor curbat

Vrei să te uiți la televizor la ceva important dar mama, sora, iubita sau altă cunoștință nu sunt de acord? Te-ai săturat să te cerți pe telecomandă? Ei bine, cei de la Samsung au lansat un televizor gata să încheie aceste dispute. Samsung S9C OLED TV dispune de un ecran de 55 inch, ușor curbat, fapt care ajută la vizionarea a două programe în același timp. Dispozitivul vine cu două perechi de ochelari cu căști audio pentru urmărirea programului dorit pe tot ecranul și ascultarea separată a sunetului.

Chiar dacă tehnologia OLED nu se apropie de 4K, televizorul este Full HD și are patru intrări HDMI și este primul televizor UHD curbat din lume.

Directorul de vânzări și marketing din Europa a declarat că acest televizor este ca și cum ar fi două într-unul singur. O altă parte interesantă este că în cazul în care două persoane vor să se joace două jocuri diferite, acest lucru va fi posibil, dar va fi însă nevoie de două console.

În Statele Unite ale Americii televizor curbat Samsung S9C OLED costă 8999 de dolari, iar în Marea Britanie prețul este de 6999 de lire.  

 

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Imprimante la cel mai bun preț din România de Black Friday

A sosit mult așteptata zi de Black Friday (Vinerea Neagră). Magazinul online www.suntec.ro vă pune la dispoziție imprimante la cel mai bun...

Închide