Toshiba Tec si dispozitivul care permite reutilizarea hartiei

Share Button  Toshiba Tec si dispozitivul care permite reutilizarea hartiei share small

Toshiba Tec logo  Toshiba Tec si dispozitivul care permite reutilizarea hartiei Toshiba Tec logo

Bună ziua! Am mai vorbit ieri despre acest subiect şi deoarece mi s-a părut interesant m-am gîndit să îl mai dezvolt puţin.

Preocupările pentru mediu şi planetă sunt în creştere. Activiştii şi celebrităţile au încercat să convingă oamenii să reducă poluarea şi risipa. Din fericire, multe companii au aderat la acest mod nou de gîndire, fiind o provocare de a construi produse mai ecologice şi mai eficiente.

Unul dintre lucrurile care pot ajuta în acest sens este reducerea de utilizare a hîrtiei. O mulţime de companii vor reducerea consumului de hîrtie fizica, optînd pentru documentele digitale. Cu toate acestea, hîrtia fizică în mare parte este o necesitate. Acesta este motivul pentru care Toshiba Tec a proiectat o imprimantă care foloseşte un toner special conceput pentru a şterge. Acest toner special face ca hîrtia să fie uşoară de şters, permiţîndu-vă să reutilizaţi aceeaşi hîrtie din nou în aceeaşi imprimantă. Cea mai bună parte este că nu aveţi nevoie de un tip special de hîrtie, hîrtia de copiator tradiţională funcţionînd bine.

Practic, tonerul special utilizat de către Toshiba Tec este de un design specific care poate să piardă culoarea atunci cînd căldura este aplicată. Tot ce trebuie să faceţi este să luaţi hîrtia imprimată deja şi să o introduceţi în copiator. Copiatorul va încălzi apoi hîrtia pînă se şterge cerneala, oferindu-vă o foaie albă, bună pentru reutilizat. Chiar dacă cerneala nu mai este, amprenta procesului de imprimare este încă acolo, ceea ce înseamnă că trebuie să aveţi mare grijă.

Mai trebuie să ştiţi că documentele imprimate de acest dispozitiv vor putea fi şterse doar de către acest dispozitiv.

Am să vă las mai jos un videoclip despre acest copiator interesant:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=r–y9VvSTyg

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Ricoh este furnizorul numarul unu in cadrul pietei copiatoarelor din S.U.A.

Ricoh Americas Corporation, unul dintre principalii furnizori de echipamente de birouri digitale, precum şi soluţii avansate de management al documentelor...

Închide