Un concept inedit de tastatură fără taste – AirType

Share Button  Un concept inedit de tastatură fără taste – AirType share small

tastatura fara taste AirType  Un concept inedit de tastatură fără taste – AirType tastatura fara taste AirType

Ați mai auzit de o tastatură fără taste sau v-ați gândit vreodată la așa ceva? Ei bine, aceasta ar putea să apară cât de curând.

În prezent există tastatură cu diferite forme și dimensiuni, de la cele mai mari până la cele mai mici care pot fi cărate chiar într-un ghiozdănel, însă AirType este numele primei tastaturi care nu are taste.

Ideea celor care vor să pună în aplicare acest concept este ca acest produs să poată să fie folosit pe orice fel de suprafață și care să nu dispună de taste. În cazul de față avem două dispozitive care se pun în fiecare palmă și care au capabilitatea de a traduce mișcarea mâinii în text pentru a putea scrie pe orice dispozitiv, de la smartphone sau tabletă până la PC.

Cu siguranță pentru a putea fi folosită eficient va fi nevoie de timp de acomodare, iar ca să fiu sincer nici nu am înțeles exact cum funcționează, până nu văd un video sau mai multe detalii, însă ideea este cu siguranță una interesantă, la care eu unul nu m-aș fi gândit. Voi ce părere aveți?

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Concept telefon GO – Telefonul care își schimbă lumina din spate în funcție de stare

Căutând pe internet concepte interesante de telefoane am dat peste un model care mi-a atras atenția. Poartă denumirea de GO...

Închide