Un român a construit prima mașină din Lego alimentată cu aer

Share Button  Un român a construit prima mașină din Lego alimentată cu aer share small

masina lego cu aer  Un român a construit prima mașină din Lego alimentată cu aer masina lego cu aer

Un adolescent român a făcut integral prima mașină construită din Lego alimentată cu aer. Totul a pornit de la nu anunț pe Twitter, unde românul le-a cerut investitorilor 1000 de dolari pentru a începe acest proiect. Mașina este alcătuită din 500.000 de piese de Lego, patru roți de mașină, 256 de cilindri și două butelii cu aer comprimat.

Un an și jumătate a durat acest proiect care a uimit o lume întreagă. Suma totală la care s-au ridicat investițiile a fost de 22.000 de euro. Odată terminată, mașina a făcut primele teste pe o stradă din Deva ruland cu o viteza de 30 km / h, iar pe urmă a fost prezentată în Australia.

Cel care a creat mașina nu este la prima tentativă de acest gen, el reușind în urmă cu un an să construiască bicicleta cu reacție.

Acest proiect este cu siguranță unul inovator și ne arată încă o dată că noi românii suntem ingenioși și avem o inteligență remarcabilă. 

Comments

comments

Citește articolul precedent:
YouTube va introduce opțiunea de Live Streaming

Începând din 2014 opțiunea de Live Streaming va fi introdusă de Youtube pentru toate canalele verificate. După ce YouTube a...

Închide