Vertu si Ferrari dau lovitura cu un telefon mai scump de 12 ori decat iPhone 5

Share Button  Vertu si Ferrari dau lovitura cu un telefon mai scump de 12 ori decat iPhone 5 share small

vertu ti ferrari 2  Vertu si Ferrari dau lovitura cu un telefon mai scump de 12 ori decat iPhone 5 vertu ti ferrari 2

Toti pasionatii de telefoane mobile de lux au auzit de Vertu, liderul mondial in productia acestor bijuterii. Cei de la Vertu vor imbina design-ul inovativ al lor cu tehnologia si serviciile celebrei firme Ferrari.

Echipa de design de la Vertu a colaborat îndeaproape cu Directorul de Design de la Ferrari, Flavio Manzoni, pentru a crea acest ultratelefon denumit Vertu Ti Ferrari. Ei au folosit ca sursă de inspiraţie în crearea luxosului telefon liniile ergonomice ale modelului Ferrari F12berlinetta, trăsătură ce se reflectă şi în forma telefonului.

vertu ti ferrari  Vertu si Ferrari dau lovitura cu un telefon mai scump de 12 ori decat iPhone 5 vertu ti ferrari

Massimiliano Pogliani, CEO-ul Vertu, spune că: “Suntem încântaţi să fim din nou parteneri cu Ferrari, un brand emblematic care împărtăşeşte cu noi aceeaşi pasiune pentru design şi performanţă. Cu VERTU Ti Ferrari, am creat împreună un telefon mobil care încorporează perfect aceste pasiuni. Ne continuăm în acest fel angajamentul de a le oferi clienţilor noştri o mica parte din magnifica lume Ferrari.”

Flavio Manzoni, Director de Design la Ferrari, a spus ca: “Este întotdeauna interesant pentru Ferrari să lucreze cu Vertu pentru că împărtăşim acelaşi interes pentru calitate şi perfomanţă. Colaborând în schiţarea design-ului pentru Vertu Ti Ferrari, am creat un model de telefon care încorporează trăsături de design unice pentru brand-ul Ferrari.”

Veru Ti Ferrari va costa in jur de 12.300 de euro si vor fi scoase la vanzare 2013 telefoane de acest tip.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Print server extern HP jetdirect 175X J6035G

Descriere: Acest produs HP JetDirect 175X, oferit de catre Suntec Trade Oradea, va permite sa imprimati printr-o retea fara sa...

Închide