Video Chat – Urile în grup la Skype vor fi gratuite!

Share Button  Video Chat – Urile în grup la Skype vor fi gratuite! share small

Video Chat Grup Skype  Video Chat – Urile în grup la Skype vor fi gratuite! Video Chat Grup Skype

Skype este un software gratuit ce permite utilizatorilor să efectueze convorbiri telefonice cu video prin internet, utilizând tehnici din familia VoIP. Posibilul avantaj pentru care aceastăaplicație se aflăîn topul preferințelor utilizatorilor este faptul că apelurile sunt gratuite și calitatea acusticăși video a convorbirii este de obicei foarte bună.

Din necesitatea de a lupta cu concurenții din domeniu în privința apelurilor video în grup, serviciul de comuncații al companiei Microsoft, Skype, oferă utilizatorilor de PC-uri cu Windows, Mac și consolele xBox comunicare în grup gratuită.

Înainte de această schimbare, utilizatorii Skype pentru a folosi video chat-ul trebuiau să aibe cont Skype Premium, de 9 dolari pe lună, în timp ce alte servicii precum Google Hangouts oferea deja gratuit această opțiune.

Video chat-ul Skype permite comunicarea simultană pentru un grup de 10 persoane. În viitor, oficialii companiei au declarat că apelurile video în grup vor fi accesibile și pentru platformele mobile. 

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Imprimanta HP Photosmart 2575 All-in-One Q7215B

Imprimanta HP Photosmart 2575 În primul rând obţineţi culori profesionale pentru cel mai mic preţ pe pagină în comparaţie cu...

Închide